Peuterspeelgoed en babyspeelgoed

In deze groep vindt u artikelen die bij uitstek geschikt zijn voor baby's en peuters. Van rammelaar, loophulpje, knuffeldoekje, tutteldoekje, bijtring, pull-along, push-along, blokken, Tolo First Friends, Tolo speelgoed, knuffeldieren, stoffen speelgoed tot babygyms bij www.goodtoys.nl vindt u een ruim assortiment babyspeegoed en peuterspeelgoed voor deze eerste o zo belangrijke levensfase.Peuter en babyspeelgoed stimuleert de ontwikkeling

Door het spelen met speelgoed wordt vanaf een jonge leeftijd de motorische vaardigheden alsmede de sociale vaardigheden gestimuleerd. Daarnaast draagt spelen bij aan de ontwikkeling van de fantasie. Wij raden aan om speelgoed te kopen dat past bij de leeftijd en interesses van uw kind. Voor al het babyspeelgoed en peuterspeelgoed moet u bij Goodtoys.nl zijn!

Goodtoys gaat op vakantie!

Om ook het resterende deel van het jaar weer helemaal voor u klaar te staan gaan wij er even tussenuit. In de periode van 11 augustus tot en met 2 september zijn wij niet aanwezig. Heeft u een bestelling geplaatst na 10 augustus? Dan wordt deze maandag 4 september naar u verzonden. 

Namens ons gehele team wensen wij ook u veel zonneschijn toe!

Team Goodtoys Nederland