Peuterspeelgoed en babyspeelgoed

In deze groep vindt u artikelen die bij uitstek geschikt zijn voor baby's en peuters. Van rammelaar, loophulpje, knuffeldoekje, tutteldoekje, bijtring, pull-along, push-along, blokken, Tolo First Friends, Tolo speelgoed, stoffen speelgoedbabygyms tot het prachtige gerecyclede speelgoed van Green Toys bij www.goodtoys.nl vindt u een ruim assortiment babyspeelgoed en peuterspeelgoed voor deze eerste o zo belangrijke levensfase.


Peuter en babyspeelgoed stimuleert de ontwikkeling

Door het spelen met speelgoed wordt vanaf een jonge leeftijd de motorische vaardigheden alsmede de sociale vaardigheden gestimuleerd. Daarnaast draagt spelen bij aan de ontwikkeling van de fantasie. Wij raden aan om speelgoed te kopen dat past bij de leeftijd en interesses van uw kind. Voor al het babyspeelgoed en peuterspeelgoed moet u bij Goodtoys.nl zijn!


Om ook de rest van het jaar helemaal fris en fruitig voor u klaar te staan gaan wij er even tussenuit. Plaatst u na donderdag 1 augustus 17:00 uur bij ons een bestelling? Dan wordt deze op maandag 26 augustus naar u verzonden.
Wees gerust: de door u bestelde artikelen worden automatisch voor u gereserveerd.

Wij wensen u zonnige dagen toe!

Team Goodtoys