Babygym en Activieitencentrum

Een babygym is een speelgoed item dat leuk is om bijvoorbeeld te krijgen als kraamcadeau. Na een aantal maanden vinden baby's het fijn om meer uitgedaagd te worden, dit kan door middel van een babygym. Spelen met een babygym of activiteitencentrum stimuleert bij baby's op verschillende manieren de zintuigen.

Spelen met een babygym of activiteitencentrum daagt uit

Baby’s worden uitgedaagd door een baby gym. Ze willen er tegenaan slaan, het pakken, ze zien van alles en horen geluiden. Veel baby’s vermaken zich zo een tijdje onder een baby gym. Een babygym kan zowel in de box als op de grond gebruikt worden. Aan een gym baby zitten vaak verschillende speeltjes, elk met z’n eigen eigenschappen. Goodtoys verkoopt dit prachtige babyspeelgoed in verschillende soorten en maten, bekijk ze in deze groep allemaal online. Weergave:


Bezig met laden...
30%
visibility
shopping_cart

Babygym roze muis

Heimess 764044

45,95

32,15

40%
visibility
shopping_cart

Hangende rammelaar Schildpad

Sevi 82520

6,95

4,15

40%
visibility
shopping_cart

Rammelaar Primary Touch Ring

Bigjigs Toys BB121

5,95

3,55

40%
visibility
shopping_cart

Rammelaar Primary Twister

Bigjigs Toys BB119

5,95

3,55

41%
visibility
shopping_cart

Rammelaar Rainbow Petals

Bigjigs Toys BB120

6,15

3,65

41%
visibility
shopping_cart

Rammelaar Traingle Twister

Bigjigs Toys BB123

6,15

3,65

Rammelaars en Bijtringen

Baby's vinden het heerlijk om dingen vast te grijpen, los te laten, te schudden en natuurlijk in hun mondje te stoppen. Een bijtring of een rammelaar is dan ook ideaal speelgoed voor uw baby. In deze groep vindt u rammelaars en bijtringen die bestand zijn tegen sabbelen en 100% veilig voor kinderen van elke leeftijd.

Wat voor bijtring of rammelaar heeft uw voorkeur?

Een keuze maken zal nog moeilijk worden met al deze prachtige bijtringen en rammelaars van onder andere het bekendste merk voor babyspeelgoed: Heimess. Of wat dacht u van de bijtringen gemaakt van gerecyclede melklessen of het prachtige babyspeelgoed van PlanToys? Kortom genoeg te kiezen op het gebied van rammelaars en bijtringen bij Goodtoys.