Berenguer Poppen by JC Toys Group

JC Toys Group, Inc. is de wereldwijde ontwerper en fabrikant van een breed scala aan verzamelpoppen, speciale speelartikelen en speelpoppen en accessoires. JC Toys, opgericht in 1993, is een door een familie gerund en geëxploiteerd bedrijf dat zijn productlijn is blijven uitbreiden met vele poppencategorieën. Elke pop en popaccessoire is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat de eindgebruiker 100% tevreden is. Hun doel is om alle poppen lief te hebben en ervoor te zorgen dat iedereen, van de eerste keer babypop mama tot de meest veeleisende poppenverzamelaar, helemaal in de wolken is met de geleverde kwaliteit en het superieure ontwerp.


Weergave:


Bezig met laden...
30%
visibility

Babypop Elin

Berenguer 18059

49,95

34,95

Berenguer poppen vakmanschap sinds 1944

De poppen van JC Toys Group, Inc. werden voor het eerst op de Amerikaanse markt geïntroduceerd in de vroege jaren 80. Op dat moment stonden het bedrijf en het product bekend onder de populaire naam BERJUSA ®. Deze poppen hadden een aanzienlijke impact op de poppenmarkt vanwege hun innovatieve, levensechte kenmerken en schattige, zachte gezichtssculpturen. Tot op de dag van vandaag staat het beeldhouwen van alle producten onder de artistieke leiding van Salvador Berenguer. De familienaam Berenguer wordt sinds de jaren '40 geassocieerd met het ontwerpen van poppen. In 1944 begon Jose Berenguer, de vader van Salvador Berenguer, een levenslange passie voor het ontwerpen van poppen. Tegen de jaren 50 hadden de poppen van Berenguer een solide reputatie opgebouwd van hoogstaand vakmanschap en onovertroffen schoonheid. De meest populaire Berenguer-poppen in dit tijdperk waren de Chelito- en Pepin-poppen. Met hetzelfde natuurlijke talent voor het ontwerpen van poppen als zijn vader, volgde Salvador Berenguer de familietraditie van het ontwerpen van poppen. In 1967 begon Salvador met het ontwerpen van poppen en blijft dat vandaag doen met opmerkelijke creativiteit en een oneindige passie voor perfectie.

JC toys en het milieu

Naast het maken van mooie poppen, geeft JC Toys ook om het milieu. Als bedrijf bestuderen en implementeren zij continu methoden om elementen in de producten die niet bijdragen aan het behoud van het milieu, te verminderen, te elimineren of te beperken.