Bonnie Freedom

Playforever 406

0 Beoordelingen
53,50
Prijs per 1
Voorraad: 0
Verzendkosten € 3,50
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 53
 
Bonnie Freedom

Productomschrijving

Bonnie Freedom

Het ontwerp van Bonnie is geïnspireerd door de gewaagde kleur en de vorm van 1960 mode en schoeisel in combinatie met het begin van Formule één racewagens. Oorspronkelijk ontworpen in hout ligt de schoonheid van Bonnie in de eenvoud: een pure vorm op wielen, met de toevoeging van krachtige afbeeldingen om het tot ontwerp tot leven te brengen.

Koel, hip en in het oog springende, Bonnie is een echte showstopper die er prachtig uit zal zien op de plank, schoorsteenmantel of al racend op de vloer van de woonkamer! Een Playforever klassieker, die zal worden gekoesterd door de generaties te komen.
Als kind gefascineerd door glimmende voertuigen en snelle bolides ontwerpt Julian Meagher de mooiste speelgoed auto’s voor de kinderen van nu. Mooi om naar te kijken maar ook zeker bedoeld en gemaakt om mee te spelen. 

Playforever werkt samen met een productie-partner die echt begrijpt wat kwaliteit inhoudt en precies weet wat er nodig is om de mooiste producten te bouwen. Hier wordt niet gekozen voor onnodige kostenbesparingen die ten koste van de prestaties en de bouwkwaliteit gaan. Playforever kiest voor de beste materialen, zodat de oppervlakken onberispelijk zijn en de producten zijn absoluut ongeëvenaard. Het doel is om vrijwel onverwoestbaar design-speelgoed te creëren dat een leven lang meegaat en dat is ons inziens meer dan gelukt!

Formaat 21.5 x 12 x 9.2 cm

 

Productnummer: PF406

EAN: 5060346820491

Productspecificatie

Speelgoed

Merk Playforever
Leeftijd 3 jaar+

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Bonnie Freedom
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op