Chirurgie Speelset

PlanToys 3703

0 Beoordelingen
46,95
37,55
Prijs per stuk
Voorraad:1
Verzendkosten € 3,50
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
remove add
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
Chirurgie Speelset

Productomschrijving

Chirurgie Speelset

We hebben een chirurg nodig! Met deze set heb je alles in huis om zelf kleine medische ingrepen uit te voeren. Kinderen ontwikkelen niet alleen hun probleemoplossende en logische denkvaardigheden, maar ze verbeteren ook hun hand-oog coördinatie en fijne motoriek tijdens het spelen en ontdekken van het menselijk lichaam. Taal- en communicatieontwikkeling wordt ook ondersteund als kinderen doen alsof ze spelen en met anderen samen de patiënt weer beter te maken. Op het schort vind je verschillende organen: de longen, het hart (met piepertje), maag met een stukje eten binnenin, de lever en de nieren. De set bevat tevens een opbergtas waarin de meegeleverde medische instrumenten netjes opgeborgen kunnen worden.

Gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en PlanWood. Plan Wood is gemaakt van zaagsel, dat 100% gerecycleerd is en door middel van hoge druk, verhitting en minder dan 1% ecologische lijm, in alle mogelijke vormen kan gegoten worden. Iets wat vroeger alleen maar mogelijk was met plastic.

Dit nieuwe materiaal is afwasbaar en alle kleuren die gebruikt worden zijn afkomstig van kruiden en dus 100% natuurlijk.

Productnummer: PT3703

EAN: 8854740037039

Productspecificatie

Speelgoed

Merk PlanToys
Leeftijd 3 jaar+

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Chirurgie Speelset
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op