De tijdloze poppen van Corolle

Weet je nog dat je je cadeau hebt geopend en je pop voor de eerste keer ziet? Als je op ons lijkt, is dit een onvergetelijk moment, een dierbare herinnering die je later met je eigen kinderen wilt herbeleven. Corolle-poppen helpen je hierbij. Hun mooie gezichten en delicate vanillegeur zijn onmiskenbaar - deze poppen zijn heerlijk mooi en goed gekleed. 

 Weergave:


Bezig met laden...

Wat is hun geheim?

Hun verhaal begint in Langeais, in het hart van de Franse Loire-vallei. Daar werkt een team van vijf mensen in een stijlvol kantoor zoals je zou zien bij een topmodehuis waar ze modellen, stoffen en materialen bedenken, ontwerpen en selecteren. Elk jaar brengen deze gepassioneerde ontwerpers een sprankeling in de ogen van kleintjes en volwassenen met hun moderne collecties. Het verhaal gaat verder in Azië waar de poppen, kleding en accessoires worden gemaakt volgens Europese en Amerikaanse normen. Daarnaast besteedt Corolle speciale aandacht aan kwaliteit in elke productiefase, met speciale aandacht voor het volgen van Europese en Amerikaanse regelgeving. Ze voeren fysieke, mechanische, elektrische, chemische en ontvlambaarheidstests uit om een ​​optimale productveiligheid te garanderen en alle redelijkerwijs voorzienbare gevaren te vermijden.

Ruim 40 jaar ervaring met het ontwerpen van poppen

Sinds 1979 hebben de goede feeën van Corolle elk jaar een schat aan verbeeldingskracht opgeroepen om poppen, kleding en accessoires te maken die passen bij de leeftijd en het stadium van elk kind. Dit stuk helpt hen de wereld om hen heen te leren kennen, te imiteren wat ze zien, hun dromen te verkennen en hun fantasie de vrije loop te laten. Je vindt de magie van Corolle in zoveel lachmomenten: duizenden speelsessies; poppen aan- en uitkleden; baby's gevoed, gewiegd en veranderd. Veel plezier met de prachtige poppen van Corolle.