GiGi Bloks simpel concept eindeloze speelmogelijkheden

Met de robuuste GiGi blokken kunnen kinderen grootse bouwplannen verwezenlijken. De royale bouwstenen prikkelen de fantasie en nodigen uit om levensgrote huizen, dieren, bomen, boten en vele andere objecten te creëren. GiGi bloks zijn uiteraard milieuvriendelijk geproduceerd en volledig recyclebaar.

 Weergave:


Bezig met laden...
15%
visibility

GiGi Blokken Big (30 blokken)

GiGi Blokes 004

12,95

11,00

15%
visibility

GiGi Blokken Giant (60 blokken)

GiGi Blokes 002

36,95

31,40

Stimuleert de fantasie

Met GIGI blokken leren kinderen denken, creëren en zijn ze trots op hun levensgrote creaties. Het gaat niet om de vorm, het doel of de functie van het speelgoed. Nee bij GiGi Bloks gaat het over al die eindeloze mogelijkheden die kinderen kunnen echt op kunnen bouwen door alleen gebruik te maken van hun eigen fantasie. En er is geen plek meer kleurrijk, interessant, geweldig en fascinerender dan de geest van een kind. GIGI blokken combineren spelen, leren en fysieke activiteiten. Kinderen kunnen tekenen en schrijven op blokken, eindeloze scenario's uit spelen, de scenografie veranderen en doen alsof ze zijn wie ze willen zijn. Laat de creativiteit de vrije loop en het plezier zal nooit eindigen.

Duurzaam

GiGi Bloks zijn gemakkelijk op te vouwen (volwassen montage vereist). De blokken zijn niet vocht of brandwerende - ze sterk genoeg zijn om mee te spelen met maar niet geschikt om op te zitten.