Heat Voiture De Police auto

Playforever M103

0 Beoordelingen
61,50
Prijs per 1
Voorraad: 1
Verzendkosten € 3,50
1 - 2 werkdagen
remove add
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 61
Heat Voiture De Police auto

Productomschrijving

Heat Voiture De Police auto

Rechtstreeks uit 1960 New York komt onze Maverick Heat voertuig. Dit voertuig is een gedurfde voorstelling van de beroemde 'slab-sided' auto's van het tijdperk 60-er jaren. Racen door drukke straten, zwaailichten en sirenes schreeuwen; met onderscheidende vlakke zijden en super grote oppervlakken, dit was een tijd voor moed en het vertrouwen in het ontwerp.

Een hippe auto dat ons terug brengt naar de dagen van politiewagens en de straten van New York. Maverick Heat is een speeltje te worden gekoesterd door alle leeftijden.

Als kind gefascineerd door glimmende voertuigen en snelle bolides ontwerpt Julian Meagher de mooiste speelgoed auto’s voor de kinderen van nu. Mooi om naar te kijken maar ook zeker bedoeld en gemaakt om mee te spelen. 

Playforever werkt samen met een productie-partner die echt begrijpt wat kwaliteit inhoudt en precies weet wat er nodig is om de mooiste producten te bouwen. Hier wordt niet gekozen voor onnodige kostenbesparingen die ten koste van de prestaties en de bouwkwaliteit gaan. Playforever kiest voor de beste materialen, zodat de oppervlakken onberispelijk zijn en de producten zijn absoluut ongeëvenaard. Het doel is om vrijwel onverwoestbaar design-speelgoed te creëren dat een leven lang meegaat en dat is ons inziens meer dan gelukt!

Formaat 24.5 x 10.5 x 9.6 cm

 

Productnummer: PFM103

EAN: 5060346820521

Productspecificatie

Speelgoed

Merk Playforever
Leeftijd 3 jaar+

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Heat Voiture De Police auto
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op