Heimess het allerbeste speelgoed voor baby's Heimess staat voor het allerbeste houten speelgoed voor baby’s en peuters. Geproduceerd in Duitsland volgens de strengste normen en met de beste materialen (inlands hout, nikkelvrij metaal, lijm zonder formaldehyde en natuurlijk de aller veiligste lakken).  

Al het houten speelgoed van Heimess wordt van een hoogwaardig natuurproduct gemaakt. Het is met wat warm water gemakkelijk schoon te maken en kan ook zonder probleem door baby's in de mond genomen worden. Net als ander speelgoed, zal ook houten speelgoed na verloop van tijd sporen van gebruik tonen. Maar geen zorg, het speelgoed van Heimess zal er niet minder veilig door worden. Het is dan ook geen wonder dat wij dol zijn op dit oerdegelijke merk. Op onze website vindt u dan ook een ruimte collectie Heimess babygyms. Deze babygyms zijn door de verstelbare hoogte het ideale speelgoed voor iedere baby. Sommige babygyms zijn zelfs te gebruiken als loophulpje! 

Alle rammelaars van Heimess zijn ook prima geschikt om als bijtring te gebruiken. Door het gebruik van de beste materialen en lijm zonder formaldehyde en natuurlijk de aller veiligste lakken is het geheel veilig om uw baby op de rammelaar van Heimess te laten sabbelen en bijten. Met speelgoed van Heimess geeft u met een gerust hard uw waardevolste bezit speelgoed in handen!
      17-10-2016 16:24     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Bobo -  07-02-2017

Hallo, ik wil deze knuffel halen voor mijn kleine meid, weet iemand of deze goed werkt? Baby Born Hondje bestuurbaar