Houten speelgoed; wat zijn de voordelen?

Houten speelgoed is duurzaam en gaat jaren mee. Bovendien wordt al het speelgoed uit onze collectie duurzaam geproduceerd. Door de warme kleur van hout en vanwege de vormgeving is speelgoed gemaakt van hout mooi om naar te kijken. Veel houten speelgoed kan dan ook perfect als decoratie in en om het huis gebruikt worden. 

In de categorie Doen Alsof speelgoed vind je een uitgebreide collectie houten speelgoed voor in de keuken, winkel of de autogarage.


Spelen met houten speelgoed stimuleert!

Hout is een natuurlijk materiaal en lijkt te leven. Hout voelt niet koud aan omdat het snel de temperatuur van je lichaam overneemt. Door de geur, de textuur, het gewicht en het geluid van hout wordt de ontwikkeling van de zintuigen gestimuleerd. Doordat houten speelgoed geen batterijen voor licht en geluid heeft wordt ook de fantasie en creativiteit van kinderen door spelen met houten speelgoed gestimuleerd. Daarnaast is houten speelgoed gewoon mooi! Je hoeft een stuk speelgoed maar even in je handen te houden om te weten dat je een mooi en kwalitatief hoogwaardig stuk houten speelgoed vast hebt! 

Houten speelgoed in alle soorten en maten

Houten speelkeukens, houten poppenbedjes, houten servies, houten speelfruit, groente en andere levensmiddelen van hout, houten design speelauto's, houten treinen en treinbanen... wat is er niet te koop van hout. Bij Goodtoys vindt u een uitgebreide collectie houten speelgoed van gerenommeerde merken als Plan Toys, Bigjigs Toys, Heimess, Tidlo, Viga Toys, Erzi, Le Toy Van en vele andere topmerken.