Aankleding maakt de kinderkamer helemaal af

Met een geslaagde kinderkamer inrichting wakker je de creativiteit van je kind aan en laat je ze volop genieten van hun prille jaren. Een kaptafel, boekensteun of een schattige mobiel boven het babybedje. Bij ons bent u ook hiervoor aan het goede adres. Of wat dacht u van een prachtig houten wandspeelbord als decoratie aan de muur! Niet alleen is zo'n wandspeelbord mooi om naar te kijken ook verschaft het veel speelplezier tegen inlevering van weinig vloerruimte! De ideale aankleding voor een kleine slaapkamer of voor een wachtruimte of speelruimte.


Weergave:


Bezig met laden...
13%
visibility
shopping_cart

Moo de koe

TOLO 95000

22,90

19,90

50%
visibility
shopping_cart

Sieradendoosje Clara danst

Pazapa 0028

21,45

10,70

27%
visibility
shopping_cart

Mobiel dieren en bloemen

Heimess 760240

13,50

9,90

23%
visibility
shopping_cart

Feeën boekensteunen

Bigjigs Toys BJ990

12,95

9,95

26%
visibility
shopping_cart

Ruimte boekensteunen

Bigjigs Toys BJ963

11,65

8,65

15%
visibility
shopping_cart

Mobile jungle

Bigjigs Toys BJ871

9,95

8,50

Tip om de kinderkamer nog persoonlijker te maken 

Betrek oudere kinderen bij de ontwerpfase en laat ze zelf enkele kleuren kiezen die ze graag zien. Ook bij het verven en decoreren kunnen ze helpen. De muren hoeven er heus niet afgelikt uit te zien in de kinderkamer. Enkele verfstrepen buiten de lijntjes of een afdruk van een kinderhand maakt het totaalplaatje net zo leuk en een stuk persoonlijker. Ook bij het kiezen van de aankleding van de kinderkamer zult u verbaasd zijn over de keuzes die uw kind maakt. En één ding is zeker de aankleding van de kinderkamer gaat nooit vervelen...


Goodtoys gaat op vakantie!

Om ook het resterende deel van het jaar weer helemaal voor u klaar te staan gaan wij er even tussenuit. In de periode van 9 augustus tot en met 1 september zijn wij niet aanwezig. Heeft u een bestelling geplaatst na woensdag 8 augustus? Dan wordt deze maandag 3 september naar u verzonden. 

Namens ons gehele team wensen wij ook u veel zonneschijn toe!

Team Goodtoys Nederland