Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Lottie pop Always Artsy

Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
0 Beoordelingen
Lottie pop Always Artsy Lottie pop Always Artsy Lottie pop Always Artsy Lottie pop Always Artsy Lottie pop Always Artsy Lottie pop Always Artsy Lottie pop Always Artsy
Lottie pop Always Artsy Lottie pop Always Artsy Lottie pop Always Artsy Lottie pop Always Artsy Lottie pop Always Artsy Lottie pop Always Artsy
21,95 incl. btw
19,65
Prijs per stuk
Voorraad:1
Verzendkosten € 4,95
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
Productvarianten: Lottie pop Always Artsy
Lottie pop Always Artsy
Lottie pop Autumn Leaves
Lottie pop Snow Queen
Lottie pop Snow Day
Lottie pop Story Time
Lottie pop Scooter Girl
Lottie pop Planet Rescuer
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Lottie pop Always Artsy

Op school leren we over enkele van de beroemdste artiesten ter wereld. Er zijn zoveel manieren om jezelf uit te drukken! Ik hou echt van de natuurtekeningen van Beatrix Potter. Ik wil graag een schilder worden als ik groot word. Mijn schilderijen worden niet altijd zo goed als ik verwachtte. Nog niet .... Maar dapper zijn, creatief zijn en experimenteren met verschillende stijlen is altijd leuk. PS: Er zit een winnend stuk uit mijn kunstcompetitie binnenin de doos!

Haar: Bruin, Korte 
Ogen: Bruin

Inclusief:
baret
sjaal
t-shirt
broek
pumps
schildersezel
palet
verf
kwast
kunstkaarten

Lottie is 18 cm hoog en ontwikkeld met een aantal kernprincipes met betrekking tot het lichaamsbeeld en een positieve kijk op de kindertijd. Dit in tegenstelling tot andere poppen die meer ‘volwassen’ ogen. Lottie is vooral een kind van negen jaar met een lichaam van een kind.

Zelfs de verpakking waarin Lottie geleverd wordt is doordacht. Er wordt zo min mogelijk plastic gebruikt en de tijdrovende en frustrerende bandjes die de pop op de plek houden zijn bij Lottie verleden tijd! De doos is zo ontworpen dat hergebruik ervan wordt gestimuleerd. Tevens draagt de doos het thema van de pop verder uit.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: LT070

EAN: 5060272131883

Producteigenschappen

Pop eigenschappen

Geen geluid Geen geluid
Hoogte 18 cm
Zonder speen Geen speen

Speelgoed

Merk Lottie
Leeftijd 3 jaar+
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Lottie pop Always Artsy
Laat een review achter
Versturen
Beste klant,

Wij gaan er even tussenuit en omdat wij een familiebedrijf zijn houdt dit helaas ook in dat wij de webshop tijdelijk moeten sluiten. In de periode van 18 juli tot en met 8 augustus worden er geen bestellingen verzonden.

Uiteraard kun je in deze periode wel een bestelling plaatsen. Ons systeem reserveert het bestelde speelgoed namelijk automatisch. Vrijdag 9 augustus zijn wij weer terug en worden alle orders zo snel mogelijk door ons ingepakt en verzendklaar gemaakt. Uiterlijk 12 augustus hebben wij de achterstand ingelopen en zullen de laatste "vakantie-orders" verzonden worden. Kortom kun je en wil je wachten? Top! Plaats dan gerust een bestelling. Wij zorgen dat alles na onze vakantie geregeld wordt.

Bedankt voor het vertrouwen en zonnige dagen gewenst!

Team Goodtoys