Lottie pop Story Time

Lottie 164

0 Beoordelingen
21,95
Prijs per stuk
Voorraad:2
Verzendkosten € 6,75
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
remove add
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 21
Lottie pop Story Time

Productomschrijving

Lottie pop Story Time

Kruip op de bank met een boek en Story Time Lottie aan je zijde! Story Time Lottie is de perfecte metgezel om heerlijk mee in de boeken te duiken. Ze hoopt kinderen te inspireren om altijd open te staan ​​voor het leren van iets nieuws, vooral met behulp van eindeloze verhalen en boeken. Uitgerust met een gestreept shirt met lange mouwen, een schattige broek met strikdetail en de meest schattige roze leesbril, is deze pop klaar om samen met jou in haar volgende boek te duiken!

Lottie is 18 cm hoog en ontwikkeld met een aantal kernprincipes met betrekking tot het lichaamsbeeld en een positieve kijk op de kindertijd. Dit in tegenstelling tot andere poppen die meer "volwassen" ogen. Lottie is vooral een kind van negen jaar met een lichaam van een kind.

Zelfs de verpakking waarin Lottie geleverd wordt is doordacht. Er wordt zo min mogelijk plastic gebruikt en de tijdrovende en frustrerende bandjes die de pop op de plek houden zijn bij Lottie verleden tijd! De doos is zo ontworpen dat hergebruik ervan wordt gestimuleerd. Tevens draagt de doos het thema van de pop verder uit.

Productnummer: LT164

EAN: 5060272133511

Productspecificatie

Pop eigenschappen

Geen geluid Geen geluid
Slechtziend Met bril
Hoogte 18 cm
Zonder speen Geen speen

Speelgoed

Merk Lottie
Leeftijd 3 jaar+

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Lottie pop Story Time
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op