Marina & Pau poppen: je wilt ze allemaal voor jezelf!

Marina & Pau poppen

Soms kom je een merk tegen waar je op slag verliefd op wordt. Marina & Pau is zo'n merk. We kwamen dit tegen op een speelgoedbeurs en moesten dit prachtige merk wel opnemen in onze collectie poppen.

De poppen van Marina & Pau zijn hier om jou veel plezier te gaan bezorgen. Dit Spaanse merk heeft een grote verscheidenheid aan prachtige babypoppen die je kunt verzorgen en verwennen als een echte baby. Elk van hun poppen weerspiegelt de kwaliteit, traditie en innovatie van het merk. De poppen worden gemaakt in Spanje volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met de beste materialen op de markt. Voor de eigenaren van dit jonge merk zijn hun kinderen hun belangrijkste inspiratiebron en de reden waarom ze altijd proberen om innovatieve en verschillende producten aan te bieden die de creativiteit van kinderen bevredigen en lang meegaan.

Binnen hun collectie vind je modellen met een vinyl of stoffen body, met of zonder haar, blond of brunette... Kies zelf jouw eigen favoriet! De fijnheid van hun gezichten en details maken ze zeer realistisch en onweerstaanbaar voor echte poppenliefhebbers. Sommige van deze baby's worden ook gekenmerkt door extra gewicht om een ​​groter gevoel van realisme te bieden. 

De prachtige kleding is handgemaakt, denkend aan elk detail, combineren ze stoffen en patronen om mooie en unieke outfits te creëren. Deze kleintjes zullen ongetwijfeld een deel van jou worden en je zult ze overal mee naartoe willen nemen. Als deze poppen jou hebben verrast neem dan ook een ​​kijkje bij de merken Antonio Juan en Llorens. Maar wees gewaarschuwd: Je wilt ze allemaal voor jezelf!
  MariĂ«lle Slag     22-03-2022 20:12     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.