Siku schaalmodellen

Siku is zowel bij verzamelaars van uiteenlopende leeftijden als bij kinderen al vele generaties erg geliefd. De prachtige schaalmodellen en duurzame bouw zorgen voor veel plezier voor jong en oud. Van een producent voor verbruiksartikelen tot "Duitslands grootste modelauto producent". 

Goodtoys.nl heeft het gehele Siku assortiment

Siku tractors, Siku aanhangers, Siku vrachtwagens, Siku graafmachines, Siku kraanwagens en takels: bij Goodtoys leveren we het volledige assortiment van Siku. Als Goodtoys klant kunt u bij ons ook terecht voor Siku-onderdelen.


Siku speelgoed sinds 1950 geliefd bij kinderen en verzamelaars

Al in 1950 exposeerde Siku op de eerste Neurenberger speelgoedbeurs. Net als Dinky Toys en Matchbox is Siku erg geliefd bij verzamelaars van uiteenlopende leeftijden en zorgt Siku al vele generaties voor veel speelplezier. Siku past daarom uitstekend in ons concept.


Beste klant,

LET OP: Wij gaan er even tussenuit! Om u de rest van het jaar goed van dienst te kunnen zijn, gaan wij er even tussenuit. Bestellingen geplaatst na 1 juli worden op donderdag 30 juli verzonden. In de tussentijd wordt uw bestelling uiteraard gewoon voor u gereserveerd. Wij bedanken u voor het vertrouwen en wensen u zonnige dagen toe!

Team Goodtoys