Siku schaalmodellen

Siku is zowel bij verzamelaars van uiteenlopende leeftijden als bij kinderen al vele generaties erg geliefd. De prachtige schaalmodellen en duurzame bouw zorgen voor veel plezier voor jong en oud. Van een producent voor verbruiksartikelen tot "Duitslands grootste modelauto producent". 

Goodtoys.nl heeft het gehele Siku assortiment

Siku tractors, Siku aanhangers, Siku vrachtwagens, Siku graafmachines, Siku kraanwagens en takels: bij Goodtoys leveren we het volledige assortiment van Siku. Als Goodtoys klant kunt u bij ons ook terecht voor Siku-onderdelen.


Siku speelgoed sinds 1950 geliefd bij kinderen en verzamelaars

Al in 1950 exposeerde Siku op de eerste Neurenberger speelgoedbeurs. Net als Dinky Toys en Matchbox is Siku erg geliefd bij verzamelaars van uiteenlopende leeftijden en zorgt Siku al vele generaties voor veel speelplezier. Siku past daarom uitstekend in ons concept.

Goodtoys gaat op vakantie!

Om ook het resterende deel van het jaar weer helemaal voor u klaar te staan gaan wij er even tussenuit. In de periode van 11 augustus tot en met 2 september zijn wij niet aanwezig. Heeft u een bestelling geplaatst na 10 augustus? Dan wordt deze maandag 4 september naar u verzonden. 

Namens ons gehele team wensen wij ook u veel zonneschijn toe!

Team Goodtoys Nederland