Stapel en sorteerspeelgoed

Sorteren en stapelen is leuk om te doen en goed voor de ontwikkeling Met een houten blokkenset bijvoorbeeld wordt de motorische en verstandelijke ontwikkeling gestimuleerd. Door het steeds netter stapelen, het onderscheiden van kleuren en het tellen van de blokken leert uw kind spelenderwijs deze vaardigheden. En één ding is zeker: kinderen krijgen geen genoeg van het steeds maar opnieuw sorteren en stapelen om dan als klapstuk het speelgoed weer op de kop te zetten om vervolgens helemaal opnieuw te beginnen.

Wat kunt u nog meer in deze categorie vinden?

Wat dacht u van hamerbanken, kralenstructuren, rijgfiguren, speelgoed om te sorteren of om mee te stapelen. Al dit speelgoed van bekende merken als Sevi, PlanToys, Bigjigs Toys, Tolo Toys en vele andere top speelgoedmerken vindt u in deze groep.


Goodtoys gaat op vakantie!

Om ook het resterende deel van het jaar weer helemaal voor u klaar te staan gaan wij er even tussenuit. In de periode van 11 augustus tot en met 2 september zijn wij niet aanwezig. Heeft u een bestelling geplaatst na 10 augustus? Dan wordt deze maandag 4 september naar u verzonden. 

Namens ons gehele team wensen wij ook u veel zonneschijn toe!

Team Goodtoys Nederland