Siku speelgoed auto's en overige voertuigen op schaal

Kinderen houden van spelen met auto's, brandweerwagens, vrachtwagens, tractoren, sportwagens en alles wat daar verder bij hoort. Goodtoys heeft dan ook een ruim assortiment schaalmodellen van gerenommeerde topmerken zoals Bruder, Britains, Kids Globe Farming en Siku. De schaalmodellen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar geven ook jarenlang speelplezier aan jong en oud. Laat de schaalmodellen helemaal tot leven komen met een Kids Globe Farming dier of accessoire op schaal.Speelgoed auto's en overige voertuigen van hout

Naast onze uitgebreide collectie schaalmodellen hebben wij ook een ruim assortiment houten speelgoedauto's, voertuigen en speelgarages.Ook van deze artikelen verkopen wij enkel en alleen topmerken als Plantoys, Dudu Toys, Viga Toys, Janod, Bigjigs Toyz enz. enz. Kortom er valt genoeg te ontdekken in onze categorie speelgoed auto's!

Goodtoys gaat op vakantie!

Om ook het resterende deel van het jaar weer helemaal voor u klaar te staan gaan wij er even tussenuit. In de periode van 11 augustus tot en met 2 september zijn wij niet aanwezig. Heeft u een bestelling geplaatst na 10 augustus? Dan wordt deze maandag 4 september naar u verzonden. 

Namens ons gehele team wensen wij ook u veel zonneschijn toe!

Team Goodtoys Nederland