Weergave:


Bezig met laden...

TOLO Toys

TOLO Toys zet zich in voor de ontwikkeling van een uitgebreid scala van producten, die uitstekende speelwaarde bieden, samen met veel plezier en de opwinding van het ontdekken tijdens de vormende jaren van een kind.
TOLO Toys winnaar van vele internationale Speelgoed Awards

TOLO  heeft al meer dan 50 internationale Speelgoed Awards gewonnen

Waarom? Vanwege de onovertroffen uitdagende speelwaarde en onverslijtbare kwaliteit. TOLO Toys wil dan ook niet alleen maar leuk, vrolijk en goed speelgoed maken. Nee het speelgoed moet de kinderen uitdagen om nieuwe ontdekkingen te doen. Daarom wordt er bij elk speelgoed met nadruk gekeken naar de leeftijdsdoelgroep van het speelgoed en veel extra functies toegevoegd om te ontdekken, ontwikkelen en onderzoeken.

SA8000 gecertificeerd

TOLO Toys is een fabrikant met verantwoordelijkheid, heeft zijn eigen fabriek en dus volledige controle over de productie. Mede hierdoor is Tolo een van de weinige speelgoedfabrikanten die het certificaat SA8000 hebben, dat betekent dat de productieomstandigheden veilig en schoon zijn! TOLO speelgoed is dan ook volkomen veilig en duurzaam. Geen wonder dat u bij ieder kinderdagverblijf de vrienden van TOLO tegenkomt! Kortom TOLO Toys vanaf 0 maanden+!