Verve Loretino Verona auto

Playforever VL403

0 Beoordelingen
33,95
Prijs per 1
Voorraad: 0
Verzendkosten € 6,75
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 33
 
Verve Loretino Verona auto

Productomschrijving

Verve Loretino Verona auto

We zijn verheugd om Loretino Verona racewagen te introduceren - een schattige en speelse verkleinde versie van zijn grote broer (en de allereerste auto in de Playforever-collectie), Bruno.

In deze geheel zwarte uitvoerin met zwarte rubberen banden is Loretino Verona het levende bewijs dat maat niet alles is. Lichtgewicht en gemakkelijk vast te houden, maar gebouwd om lang mee te gaan, net als alle Playforever-producten is het prachtig ontworpen en gebouwd om een ​​leven lang mee te gaan. Een klassieke erfstukschat die generaties lang kan worden doorgegeven en bespeeld. 

Loretino is 1 plus. Dit betekent dat dit product op veiligheid is getest en wordt aanbevolen voor kinderen van 1 jaar en ouder.

Net als alle Playforever-producten is Loretino Verona niet alleen mooi ontworpen, maar ook gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen die een leven lang meegaan. Zo is deze prachtige auto van Playforever gemaakt van dik onverwoestbaar ABS kunststof met een hoogglans UV coating en met zorg met de hand gepolijst. De slijtvaste rubber wielen zorgen ervoor dat de auto geruisloos over de vloer rolt.  

Als kind gefascineerd door glimmende voertuigen en snelle bolides ontwerpt Julian Meagher de mooiste speelgoed auto’s voor de kinderen van nu. Mooi om naar te kijken maar ook zeker bedoeld en gemaakt om mee te spelen. 

Playforever werkt samen met een productie-partner die echt begrijpt wat kwaliteit inhoudt en precies weet wat er nodig is om de mooiste producten te bouwen. Hier wordt niet gekozen voor onnodige kostenbesparingen die ten koste van de prestaties en de bouwkwaliteit gaan. Playforever kiest voor de beste materialen, zodat de oppervlakken onberispelijk zijn en de producten zijn absoluut ongeëvenaard. Het doel is om vrijwel onverwoestbaar design-speelgoed te creëren dat een leven lang meegaat en dat is ons inziens meer dan gelukt!

Afmetingen: 13.8 x 8.8 x 7 cm

Productnummer: PVVL403

EAN: 5060346820798

Productspecificatie

Speelgoed

Merk Playforever
Leeftijd 1 jaar+

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Verve Loretino Verona auto
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op