Verve Malibu Benjamin auto

Playforever VM202

0 Beoordelingen
29,50
Prijs per 1
Voorraad: 1
Verzendkosten € 6,75
1 - 2 werkdagen
remove add
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 29
PVM202

Productomschrijving

Verve Malibu Benjamin auto

Op je plaatsen, klaar, start! Je hoort bijna het gebrul van de motor terwijl Malibu klaar staat voor de race. Geïnspireerd door de vroege Formule 1-auto's van Maserati uit de jaren 20 en 30, maar met een moderne Playforever-twist, deze Malibu-racewagen is gebouwd voor snelheid. Met een puur en eenvoudig sigarenbuischassis, lange neus en wijd open mond, is de vorm strak en gestroomlijnd, terwijl het brede profiel, laag bij de grond liggende rubberen banden hem een ​​gedurfd vertrouwen geven om te wedijveren met alle anderen racewagens. Fel, maar net zo snel, Malibu is iets kleiner dan de rest van de Playforever collectie, wat bewijst dat, als het gaat om snelheid, het formaat niet alles is.

Deze prachtige auto van Playforever is gemaakt van dik onverwoestbaar ABS kunststof met een hoogglans UV coating en met zorg met de hand gepolijst. De slijtvaste rubber wielen zorgen ervoor dat de auto geruisloos over de vloer rolt.  Deze Benjamin auto is 1 plus. Dit betekent dat dit product op veiligheid is getest en wordt aanbevolen voor kinderen van 1 jaar en ouder.

Als kind gefascineerd door glimmende voertuigen en snelle bolides ontwerpt Julian Meagher de mooiste speelgoed auto’s voor de kinderen van nu. Mooi om naar te kijken maar ook zeker bedoeld en gemaakt om mee te spelen. 

Playforever werkt samen met een productie-partner die echt begrijpt wat kwaliteit inhoudt en precies weet wat er nodig is om de mooiste producten te bouwen. Hier wordt niet gekozen voor onnodige kostenbesparingen die ten koste van de prestaties en de bouwkwaliteit gaan. Playforever kiest voor de beste materialen, zodat de oppervlakken onberispelijk zijn en de producten zijn absoluut ongeëvenaard. Het doel is om vrijwel onverwoestbaar design-speelgoed te creëren dat een leven lang meegaat en dat is ons inziens meer dan gelukt!

Afmetingen: 15 x 9.4 x 5.8 cm

Productnummer: PVM202

EAN: 5060346820613

Productspecificatie

Speelgoed

Merk Playforever
Leeftijd 1 jaar+

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Verve Malibu Benjamin auto
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op