Win Green handgemaakte speeltenten

Houdt u van mooi, uniek en een goed afgewerkt design speeltent voor uw kind of kinderen? Ga dan voor de speeltenten van Win Green. De speeltenten zijn gemaakt van zeer duurzaam met de hand geweven en met de hand geverfd 100% katoen en worden geleverd in een prachtig scala aan kleuren en designs. Elke product is prachtig vormgegeven en het is de vele aandacht voor detail dat Win Green's producten zo speciaal maken.

Speelplezier voor binnen en buiten

De speeltenten van Win Green zijn uitstekend voor langdurig speelplezier voor kinderen binnen en buiten en tevens ook mooi voor in huis of tuin. Hangende tenten, een wigwam, paviljoen tot een Win Green speeltent bij Goodtoys verkopen wij het allemaal!Beste klant,

LET OP: Wij gaan er even tussenuit! Om u de rest van het jaar goed van dienst te kunnen zijn, gaan wij er even tussenuit. Bestellingen geplaatst na 1 juli worden op donderdag 30 juli verzonden. In de tussentijd wordt uw bestelling uiteraard gewoon voor u gereserveerd. Wij bedanken u voor het vertrouwen en wensen u zonnige dagen toe!

Team Goodtoys