Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf €114,95 gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Paola Reina Multi-jointed poppen

De liefde waarmee de poppen gemaakt zijn alsmede de beste kwaliteit materialen uit Europa zie je terug in iedere Paola Reina pop. Over elk detail, zoals de sprankelende ogen, fijne vingers, weelderige haren, prachtige wimpers en de gedetailleerde kleding wordt in het atelier goed nagedacht.

Paola Reina Amigas Articulada poppen

Deze multi-jointed staande poppen van 32 cm groot laten niets te wensen over op het gebied van creativiteit tijdens het spelen. Ze hebben 10 hoogwaardige scharnierpunten naast de klassieke bewegende delen (armen, benen, hoofd) zoals polsen en voeten/ellebogen en knieën toegevoegd. Hierdoor zijn de Articulada poppen van Paola Reina volledig mobiel. Yoga, paardrijden, klimmen en vele andere creatieve spelscènes kunnen nu eenvoudig worden nagebootst. Het lichaam van de pop is volledig beweegbaar en verplaatsbaar. Extra leuk is dat je bij de pop gelijk een haarborstel meegeleverd krijgt om de haren van de pop mee te kammen.

Paola Reina Reinas poppen

Deze poppen zijn evenals de Armiga Articulada poppen multi-jointed. Met de lengte van 60 cm kunnen de poppen de polsen, ellebogen, knieën evenals de enkels bewegen. Ook bij deze pop wordt gelijk een haarborstel meegeleverd om de haren van de pop mee te kammen.


Weergave:


Bezig met laden...