Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Le Toy Van: traditioneel houten speelgoed in een eigentijdse stijl

Le Toys Van wordt in Surrey, Engeland, gecreëerd en ontwerpen. Deze fabrikant van traditioneel houten speelgoed van hoge kwaliteit met een eigentijdse stijl is de afgelopen 25 jaar  een vertrouwde partner geworden in de wereld van houten speelgoed. Dit bekroonde speelgoed is verkrijgbaar in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Geïnspireerd door het begrip dat kinderen kleine handen hebben maar grote verbeeldingskracht, is Le Toy Van gepassioneerd en trots om innovatief speelgoed te ontwerpen dat vroeg leren door middel van fantasierijke & rollenspellen te stimuleren.


Weergave:


Bezig met laden...
  • shopping_cart Vanaf €50,- binnen Nederland gratis thuisbezorgd
  • local_shipping Verzending binnen 2 werkdagen
  • thumb_up Wij scoren met onze service een dikke 9

Ethische wijze gefabriceerd

Le Toy Van-speelgoed wordt op ethische wijze gemaakt door vertrouwde partners gemaakt en als het speelgoed is gevalideerd door het ICTI & ISO 9001-keurmerk. Met behulp van natuurlijke materialen, waaronder aanvullend kwaliteits rubberhout en een scala aan technieken van handzeefdruk tot watervlekken wordt het gedetailleerde speelgoed met de hand afgewerkt . Het speelgoed van Le Toy Van is uniek en geliefd bij kleine handen.