Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Llorens handgemaakte Reborn poppen

Poppen uit de Llorens collectie Reborn poppen zijn 42 cm groot gekleed in een prachtige kledingset. De rebornpop is zo realistisch mogelijk gemaakt met de vele kleine babyrimpels en het vertederende pasgeboren gezichtje. Ze is gemaakt van prachtig zacht aanvoelend vinyl en heeft levensechte kleuren inclusief zichtbare aderen. Deze pop is volledig ambachtelijk gemaakt door de kunstenaars van Llorens in Spanje. Hierdoor zijn geen twee poppen exact hetzelfde. De pop weegt bijna hetzelfde als een echte baby en is gevuld met holle microbolletjes. 

De nummer 1 maker van echte speel poppen!

M. Llorens Juan is in 1995 opgericht en sinds die tijd worden hier de prachtige poppen gemaakt. De kennis en ervaring die nodig is om deze prachtige levensechte poppen te fabriceren is doorgegeven van grootvader op vader en nu op de jongste generatie.Weergave:


Bezig met laden...
Reborn pop Celine

Llorens 18013

Reborn pop Celine
Reborn pop Celine
Reborn pop Celine
Reborn pop Celine
chevron_left chevron_right

Reborn pop Celine

199,95

Prijs per stuk

Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Past niet in mond
42 cm
Geen geluid
3 jaar+
Bestellen

Op voorraad

Hoe moet je voor deze Reborn baby pop zorgen?

Probeer altijd wrijving met je herboren babypop te vermijden, omdat de verf kan verslechteren. De pop mag niet in water ondergedompeld worden. Maak ze alleen schoon met een zachte, vochtige doek en raak de vinylhuid voorzichtig aan; nooit wrijven. Gebruik nooit een ander product op de pop.

Geheel in eigen fabriek vervaardigt

De Llorens poppen worden geheel in Spanje vervaardigt. Hierdoor is een eersteklas design en het gebruik van eersteklas materiaal door het gehele productieproces verzekerd. Mede hierdoor is M. Llorens Juan werelds nummer 1 maker van echte speelpoppen. Kun jij een keuze maken?