Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

De kerngedachten achter www.Goodtoys.nl

Als ouders van drie kinderen konden wij niet vinden wat wij zochten: een speelgoedwinkel die uitsluitend duurzaam speelgoed verkoopt. Speelgoedpoppen dat garant staat voor jarenlang speelplezier, dat kinderen uitdaagt en dat geproduceerd is met de beste materialen. Poppen die worden gemaakt met aandacht voor mens en milieu in plaats van puur winstbejag. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.
 

Bij Goodtoys vind je uitsluitend poppen en rollenspel speelgoed die aan deze kernwaarden voldoen. Onze toewijding aan duurzaamheid komt in onze gehele bedrijfsvoering tot uiting: wij verpakken het speelgoed zorgvuldig in hergebruikte plastic zakken en overgebleven karton, verzameld bij lokale ondernemers. Bovendien verzenden wij jouw bestelling zoveel mogelijk in hergebruikte dozen.


Daarnaast bieden wij  jou de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van jouw bestelling te compenseren door CO2-compensatie toe te voegen aan jouw winkelwagentje. Hiermee draag je met een klein bedrag al direct bij aan een duurzamere wereld.
 

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij ook de Goodtoys inpakdienst gelanceerd. Voor slechts €1,00 per cadeau nemen wij het inpakken van jou over, zodat jij geen gedoe hebt met plakband, papier en schaar. Dit is niet alleen super handig maar hiermee steun je ook nog eens diverse regionale goede doelen op het gebied van kinderen. De gehele opbrengst van deze dienst doneren wij namelijk ieder jaar aan een regionale liefdadigheidsorganisaties.
 

Kortom bij Goodtoys doen wij er alles aan om ons motto "speel goed, speel duurzaam" meer dan waar te maken. Ontdek ons assortiment duurzaam rollenspel speelgoed en onze ruimte collectie poppen en draag bij aan een betere toekomst met elk spelmoment.


Liefs,
Team GoodtoysWeergave:


Bezig met laden...