Goodtoys: Speel goed, speel duurzaam!

Als ouders van 3 kinderen konden wij niet vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed verkoopt. Speelgoed waar gegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maar vanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vind je dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij overigens in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in hergebruikte plasticzakken en overgebleven karton die wij ophalen bij plaatselijke ondernemers en wij verzenden jouw bestelling zoveel mogelijk in hergebruikte dozen. Ook wordt jouw pakketje wanneer mogelijk thuisbezorgd per fietskoerier. Op dit moment zijn de fietskoeriers in 20 steden in Nederland actief. De fietskoeriers bezorgen meestal in de avond waardoor zij een hogere trefkans hebben om jou in huis aan te treffen. Deze manier van leveren is een ontlasting voor de drukte in de binnensteden en daarbij gebeurt de levering ook nog eens zonder CO2 uitstoot! Een echte win-win situatie.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij de Goodtoys inpakdienst opgestart. Want zeg nou zelf wie heeft er zin om met plakband, papier en schaar aan de slag te gaan om het speelgoed in te pakken. Wij rekenen hiervoor €0.75 per in te pakken cadeau en de opbrengst van deze dienst komt volledig ten goede van diverse regionale goede doelen gericht op kinderen. Kortom bij Goodtoys doen wij er echt alles aan om ons motto speel goed, speel duurzaam meer dan waar te maken. 


Weergave:


Bezig met laden...