Goodtoys: Speel goed, speel duurzaam!

Als ouders van 3 kinderen konden wij niet vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed verkoopt. Speelgoed waar gegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maar vanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij overigens in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in hergebruikte plasticzakken die wij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw bestelling zoveel mogelijk in hergebruikte dozen en u heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om uw bestelling Co2 neutraal te laten bezorgen bij een DPD afhaalpunt bij u in de buurt. Ook wordt uw pakketje soms thuisbezorgd per  fietskoerier. Op dit moment zijn de fietskoeriers in 20 steden in Nederland actief. De fietskoeriers bezorgen meestal in de avond waardoor zij een hogere trefkans hebben om u in huis aan te treffen. Deze manier van leveren is een ontlasting voor de drukte in de binnensteden en daarbij gebeurt de levering ook nog eens zonder CO2 uitstoot! Een echte win-win situatie. Kortom wij doen er echt alles aan om ons motto Speel goed, speel duurzaam meer dan waar te maken. Neem een kijkje tussen onze huismerken. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Persoonlijke kaart

Persoonlijke kaart

0,00

visibility
shopping_cart

Felicitatie kaart

Felicitatie kaart

0,00

visibility
shopping_cart

Beterschapskaart

Beterschapskaart

0,00

visibility
shopping_cart

Ja, ik laat graag 1 cadeau inpakken

Goodtoys inpakservice

0,75


Beste klant,

Wij gaan er even tussenuit. In de periode van donderdag 29 juli tot en met maandag 23 augustus worden er geen bestellingen verzonden. Kun je wachten op jouw bestelling? En heb je jouw keuze gemaakt dan kun je de bestelling via onze website plaatsen. De bestelling wordt automatisch voor jou gereserveerd. Maandag 23 augustus zijn wij weer terug en uiterlijk dinsdag 24 augustus worden alle bestellingen verzonden. Mocht je zelf nog weg gaan dan wensen wij jou namens het gehele Goodtoys Team een fijne vakantie toe!

Team Goodtoys