Poppen

Bewonder de handgemaakte stoffen poppen van Rubens Barn. Of wat dacht u van de 18 cm grote speelpop van Lottie: deze doordachte speelpop draagt bij tot een positief zelfbeeld van uw kind. Verder vindt u in deze categorie de stoffen poppen van Trudi, Petitcollin, Götz, de lappenpopjes van Bigjigs Toys en de levensechte babypop van Llorens dolls. Wij verkopen ook een uitgebreide collectie popjes die al geschikt zijn om vanaf de geboorte mee te spelen


Poppen voor de verzamelaar

Een pop is niet alleen leuk om mee te spelen maar worden al sinds mensenheugenis verzameld. Bij Goodtoys vindt u dan ook een uitgebreide collectie poppen die niet alleen super leuk zijn om mee te spelen maar ook de harten van de echte poppenverzamelaar sneller laat kloppen. Met collecties als Adora Toddlertime Babies, de Petitcollin poppen van Sylvia Natterer, de Santoro Gorjuss dolls van Paola Reina of de levensechte babypop van Llorens weten ook de poppenverzamelaars ons al jaren goed te vinden. Kortom laat u betoveren door onze prachtige collectie voor de verzamelaar en voor kinderen van alle leeftijden. Ook vindt u bij ons een ruim assortiment jongenspoppen, want een pop is ook leuk speelgoed voor een jongen!

Een poppenwagen maakt het spelen nog leuker!

Spelen wordt nog leuker met een poppenbedje, poppenwagen of een kinderstoel voor de pop. Ook hierin vindt u bij ons een ruime keuze in diverse topmerken als Pinolino, Micki, Goki en vele andere merken. Of wat te denken van een dokterstas of een verzorgingsset.... Kortom iedere liefhebber van poppen kan in deze groep helemaal zijn of haar hart ophalen!


Om ook de rest van het jaar helemaal fris en fruitig voor u klaar te staan gaan wij er even tussenuit. Plaatst u na donderdag 1 augustus 17:00 uur bij ons een bestelling? Dan wordt deze op maandag 26 augustus naar u verzonden.
Wees gerust: de door u bestelde artikelen worden automatisch voor u gereserveerd.

Wij wensen u zonnige dagen toe!

Team Goodtoys