Arias - handgemaakte poppen uit Spanje

Alles begon drie decennia geleden in Onil, de huidige locatie van het bedrijf, een stad in het zuidwesten van Spanje en vlakbij Castalla (Alicante). Het was daar, waar een familie van speelgoedmakers hun grote droom lanceerde, om dromen waar te maken in de vorm van poppen. Het fantastische idee van José Antonio Arias wordt levend gehouden dankzij de vasthoudendheid van zijn kinderen om iets voort te zetten dat meer is dan een beroep, een traditie.

Het fabricageproces wordt met grote zorg in de watten gelegd. Van het ontwerp van elk onderdeel tot de selectie van de materialen die in de kleding worden gebruikt. Allemaal voor een uniek, exclusief en handgemaakt resultaat. Deze poppen zijn niet alleen esthetisch mooi, ze voldoen ook aan de strengste EU-voorschriften.

MUÑECAS ARIAS besteedt jaren aan het maken van poppen die kinderen inspireren, omdat ze weten hoe belangrijk dit soort speelgoed is voor hun emotionele ontwikkeling. "We weten dat een pop meer is dan een eenvoudig speeltje, het helpt bij het aanmoedigen van nobele emoties als genegenheid, taal, verantwoordelijkheid, orde en vooral de verbeelding. Hiervoor zeggen we graag dat we geen speelgoedfabrikanten zijn, we zijn een droomfabriek."


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Babypop Kiki in mand met babygym

Arias 60284

52,50

visibility
shopping_cart

Babypop Renee

Arias 60282

43,95

visibility
shopping_cart

Crying Babypop Lana

Arias 65240

49,50

visibility
shopping_cart

Crying Babypop Lize

Arias 60265

62,50

visibility
shopping_cart

Crying Babypop Noa met draagzak

Arias 60272

51,50

visibility
shopping_cart

New Born pop baby jongen

Arias 191/D

46,50

visibility
shopping_cart

New Born pop baby meisje

Arias 190/D

46,50

visibility
shopping_cart

Reborn pop baby Amalia

Arias 98063

169,95

Arias en het milieu

Het doorgeven van de wereld staat voorop in de fabrieken van Arias. Zo zijn er verschillende initiatieven ontwikkeld om het milieu te ontzien. MUÑECAS ARIAS was bijvoorbeeld een van de eerste bedrijven in "Toy Valley" om zich in te zetten voor de zorg van de omgeving. In 2005 en 2007 hebben zijn reeds  zonnepanelen gemonteerd die helpen energie te besparen en de CO2 uitstoot te minderen.

Kringlooppapier is ook erg belangrijk voor Arias, daarom worden de meeste van onze verpakkingen gemaakt met behulp van materialen gecertificeerd door de FSC, een organisatie die ontbossing voor papierproductie tegengaat.