Marina & Pau poppen

De poppen van Marina & Pau zijn hier om jou veel plezier te gaan bezorgen. Dit Spaanse poppenmerk heeft een grote verscheidenheid aan prachtige babypoppen die je kunt verzorgen en verwennen als een echte baby. Elk van hun poppen weerspiegelt de kwaliteit, traditie en innovatie van het merk. Ze zijn gemaakt in Spanje volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met de beste materialen op de markt. 

De Marina & Pau poppencollectie

Binnen hun collectie vind je modellen met een vinyl of stoffen body, met of zonder haar, blond of brunette... Kies zelf jouw eigen favoriet! De fijnheid van hun gezichten en details maken ze zeer realistisch en onweerstaanbaar voor echte poppenliefhebbers. Sommige van deze baby's worden ook gekenmerkt door extra gewicht om een ​​groter gevoel van realisme te bieden. 

De prachtige kleding is handgemaakt, denkend aan elk detail, combineren ze stoffen en patronen om mooie en unieke outfits te creëren. Deze kleintjes zullen ongetwijfeld een deel van jou worden en je zult ze overal mee naartoe willen nemen. Als je dit merk geweldig vindt dan mag je onze andere Spaanse poppenmerken Llorens, Antonio Juan, Arias, D'Nenes en Paola Reina ook niet missen. Maar wees gewaarschuwd: Je wilt ze allemaal voor jezelf!Weergave:


Bezig met laden...
  • shopping_cart Al vanaf €49,95 in heel Nederland gratis thuisbezorgd
  • local_shipping Verzending binnen 2 werkdagen
  • thumb_up Onze goede service scoort bij onze klanten een dikke 9