Haba al meer dan 80 jaar duurzaam spelen

Al bij het begin van de productontwikkeling denken de Haba ontwerpers en ontwerpsters intensief na over hoe een product er moet uitzien en welke speleigenschappen het moet hebben zodat kinderen er lang plezier aan beleven en ook de volgende generatie het kan ‘erven’.

Bij HABA werken ze niet volgens het motto ‘uit het oog, uit het hart’, maar volgens het principe ‘verpakt, verzonden, hergebruikt’. Concreet betekent dat: ze geven klanten creatieve do-it-yourself-ideeën om te knutselen met kartonnen verpakkingen. Zo kunt u samen met uw kinderen niet alleen uitkijken naar de inhoud van het pakket, maar de kartonnen doos zelf nog een mooi tweede leven geven.Haba Speelpoppen & Kleding

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Haba Stoffen Poppen & Kleding

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Beste klant,

Wij gaan er even tussenuit. In de periode van donderdag 29 juli tot en met maandag 23 augustus worden er geen bestellingen verzonden. Kun je wachten op jouw bestelling? En heb je jouw keuze gemaakt dan kun je de bestelling via onze website plaatsen. De bestelling wordt automatisch voor jou gereserveerd. Maandag 23 augustus zijn wij weer terug en uiterlijk dinsdag 24 augustus worden alle bestellingen verzonden. Mocht je zelf nog weg gaan dan wensen wij jou namens het gehele Goodtoys Team een fijne vakantie toe!

Team Goodtoys