Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

CO2-compensatie op de juiste manier: Goodtoys werkt vanaf nu samen met CarbonDebits.

CarbonDebits zorgt voor vertrouwen en transparantie in de markt voor CO2-compensatie, en gaat verder dan onbetrouwbare traditionele systemen. Opgericht om vertrouwensproblemen aan te pakken, bieden zij een betrouwbaar alternatief door gebruik te maken van onveranderlijke gegevens voor verifieerbaar bewijs.


Certificaten of VN-normen garanderen geen echte compensaties; veel projecten die aan de normen voldoen, missen betrouwbaarheid. Toch is het onpraktisch om zonder certificering te opereren. CarbonDebits heeft daarom het eerste gecertificeerde Carbon Debit-systeem ter wereld gelanceerd, met de focus op al vastgelegde CO2. De CO2 komt uit diverse bronnen, waaronder agroforestry-systemen, die lokale gemeenschappen ondersteunen en voedselzekerheid garanderen.
 

Wat onderscheidt CarbonDebits?

CarbonDebits biedt nauwkeurige geolocatie van elke boom die verantwoordelijk is voor CO2-compensatie. Hun administratie is volledig geautomatiseerd en transparant. Hierdoor zijn de gegevens openbaar en toegankelijk, in tegenstelling tot bedrijven die oude, ondoorzichtige methoden gebruiken.

Goodtoys en CarbonDebits:
Goodtoys omarmt deze nieuwe, betrouwbare aanpak om onze planeet te behouden. Help jij ons mee? Vanaf nu is het mogelijk om, tegen een kleine vergoeding, de CO2 impact van jouw aankoop te compenseren. Na jouw aankoop gaan wij aan de slag. Eén keer per kwartaal zetten wij alle aangekocte CO2 compensaties om door het aankopen van bomen bij CarbonDebits. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van de vorderingen van osn Goodtoys bos!   

Beste klant,

Wij gaan er even tussenuit en omdat wij een familiebedrijf zijn houdt dit helaas ook in dat wij de webshop tijdelijk moeten sluiten. In de periode van 18 juli tot en met 8 augustus worden er geen bestellingen verzonden.

Uiteraard kun je in deze periode wel een bestelling plaatsen. Ons systeem reserveert het bestelde speelgoed namelijk automatisch. Vrijdag 9 augustus zijn wij weer terug en worden alle orders zo snel mogelijk door ons ingepakt en verzendklaar gemaakt. Uiterlijk 12 augustus hebben wij de achterstand ingelopen en zullen de laatste "vakantie-orders" verzonden worden. Kortom kun je en wil je wachten? Top! Plaats dan gerust een bestelling. Wij zorgen dat alles na onze vakantie geregeld wordt.

Bedankt voor het vertrouwen en zonnige dagen gewenst!

Team Goodtoys