Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf €114,95 gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Loyaliteit moet beloond worden! Maar ja hoe beloon je trouwe klanten? Goede service, snelle levering dat hebben wij allemaal al. Dan blijft er niets anders over dan om een Goodtoys Spaarpuntenprogramma te lanceren. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je direct kunt gaan profiteren van deze vaste klanten korting.

Hoeveel spaarpunten krijg ik bij een product?

Als je ons speelgoed in de webshop bekijkt zie je onder het speelgoed (m.u.v. afgeprijsde artikelen) de spaarpunten staan die je bij de aanschaf van dat artikel van ons ontvangt. Per aangeschafte Euro ontvangt je 1 spaarpunt. Het gespaarde tegoed wordt opgeslagen in jouw persoonlijke account van onze webshop. De spaarpunten die je spaart zijn bij de volgende bestelling te gebruiken als korting. Voorwaarde hiervoor is dat je bij jouw eerste bestelling registreert voor een account want zonder account kun je geen gebruik maken van het spaarpuntenprogramma van Goodtoys. 

Spaarpunten toevoegen aan jouw account

Als de bestelling helemaal door onze medewerkers is afgerond, krijgt je de spaarpunten toegewezen in jouw persoonlijke account bij onze webshop. De spaarpunten dat in jouw account staan zijn bij een volgende bestelling direct te verzilveren. Maar natuurlijk kun je ook nog doorsparen voor nóg meer korting. De keuze is aan jou. Iedere spaarpunt dat door jou verzameld wordt is €0,05 waard.

Spaarpunten inwisselen

Op elke volgende bestelling bij www.goodtoys.nl kun je bij een bestelling vanaf €9,90 de opgespaarde spaarpunten gebruiken. Zo profiteer je als vaste klant niet alleen van onze superscherpe prijzen maar daar bovenop ook nog eens van jouw eigen opgespaarde spaarpuntenkorting! Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij tijdens het afronden van jouw bestelling automatisch of je gebruik wilt maken van de opgebouwde spaarpunten.

Geldigheid

Loyaliteit kent geen grenzen. De spaarpunten die je opbouwt bij Goodtoys zijn daarom onbeperkt geldig. De door jou gespaarde punten kunnen worden gebruikt voor aankopen uit ons gehele assortiment. Op deze manier willen we onze terugkerende bezoekers belonen en bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We zien je graag weer terug bij www.goodtoys.nl!