Foto

Het spaarpuntenprogramma van Goodtoys


Loyaliteit moet beloond worden! Maar ja hoe beloon je trouwe klanten? Goede service, snelle levering dat hebben wij allemaal al. Dan blijft er niets anders over dan om een Goodtoys Spaarpuntenprogramma te lanceren. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe u direct kunt gaan profiteren van deze vaste klanten korting.

Hoeveel spaarpunten krijg ik bij een product?

Als u bij ons speelgoed in de webshop bekijkt ziet u onder de producten (m.u.v. afgeprijsde artikelen) de spaarpunten staan die u bij de aanschaf van dat artikel van ons ontvangt. Per aangeschafte Euro ontvangt u 1 spaarpunt. Het gespaarde tegoed wordt opgeslagen in uw persoonlijke account van onze webshop. Vergeet daarom niet om een account aan te maken! De spaarpunten die u spaart zijn bij de volgende bestelling te gebruiken als korting. Voorwaarde hiervoor is dat u zich bij uw eerste bestelling registreert voor een account want zonder account kun u geen gebruik maken van het spaarpuntenprogramma van Goodtoys. 

Spaarpunten toevoegen aan uw account

Als de bestelling helemaal door onze medewerkers is afgerond, krijgt u de spaarpunten toegewezen in uw persoonlijke account bij onze webshop. De spaarpunten dat in uw account staan zijn bij een volgende bestelling direct te verzilveren. Maar natuurlijk kunt u ook nog doorsparen voor nóg meer korting. De keuze is aan u. Iedere spaarpunt dat door u verzameld wordt is €0,05 waard.

Spaarpunten inwisselen

Op elke volgende bestelling bij www.goodtoys.nl kunt u bij bestellingen vanaf €9,90 de opgespaarde spaarpunten gebruiken. Zo profiteert u als vaste klant niet alleen van onze superscherpe prijzen maar daar bovenop ook nog eens van uw eigen opgespaarde spaarpuntenkorting! Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij tijdens uw bestelling automatisch of u gebruik wilt maken van uw opgebouwde spaarpunten.

Geldigheid

Loyaliteit kent geen grenzen. De spaarpunten die u opbouwt bij Goodtoys zijn daarom onbeperkt geldig. De door u gespaarde punten kunnen worden gebruikt voor aankopen uit ons gehele assortiment. Op deze manier willen we onze terugkerende bezoekers belonen en bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We zien u graag weer terug bij www.goodtoys.nl!