D'Nenes Spaanse kwaliteit voor de veeleisende verzamelaar en poppenmoeder

D'nenes Design S.L. produceert al zijn poppen in Spanje, in de stad Onil in Alicante, met dezelfde ambachtelijke processen die de afgelopen 30 jaar zijn gebruikt. Het bedrijf handhaaft de poppentraditie van zijn regio en vervaardigt zijn producten voor het plezier van de meest veeleisende poppenverzamelaar en poppenmoeder.

De D'Nenes-poppen zijn allemaal gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. De jurken van haar poppen zijn volledig gemaakt door Carmen González, een bekende ontwerpster op het gebied van het maken van poppenjurken. Deze jurken worden op dezelfde manier ontworpen en vervaardigd als kindermodellen die in elke kindermodewinkel te vinden zijn. Het merk D'nenes is gespecialiseerd in poppenverzamelaars, mensen die het vakmanschap en de kwaliteit van hun creaties waarderen. Als je een D'Nenes-pop koopt, koop je geen eenvoudige pop, maar een ambachtelijke schoonheid van hoge kwaliteit die met zorg en warmte moet worden verzorgd.

Als je dit merk geweldig vindt dan mag je onze andere Spaanse poppenmerken Llorens, Antonio Juan, Arias, Marina & Pau en Paola Reina ook niet missen. 


Weergave:


Bezig met laden...
  • shopping_cart Al vanaf ‚ā¨49,95 in heel Nederland gratis thuisbezorgd
  • local_shipping Verzending binnen 2 werkdagen
  • thumb_up Onze goede service scoort bij onze klanten een dikke 9