Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Ontdek de wereld van de pop bij Goodtoys! 

 

Speel en leer met onze poppen

Welkom bij Goodtoys, de ultieme bestemming voor een diverse selectie poppen en accessoires! Een pop is meer dan alleen speelgoed; het biedt zowel plezier als leermogelijkheden. Door met poppen te spelen, leren kinderen essentiële vaardigheden zoals empathie, sociale interactie en creativiteit. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment, elk met zijn eigen unieke kenmerken en mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een schattige babypop, een realistische reborn pop, een trendy modepop of zelfs een pop met een 'handicap', we hebben het allemaal in huis.
 

De diversiteit van poppen 

Ontdek bij ons een diverse collectie met verschillende fysieke kenmerken, inclusief poppen met een 'handicap'. Deze poppen zijn zorgvuldig ontworpen om inclusie en diversiteit te bevorderen, waardoor kinderen kunnen spelen en leren met poppen die een afspiegeling zijn van de echte wereld om hen heen. Daarnaast bieden we ook poppen met andere speciale fysieke kenmerken, zoals een gehoorapparaat of een bril. We vinden het belangrijk om poppen te creëren die de diversiteit van mensen weerspiegelen, in plaats van alleen het perfecte plaatje te presenteren.

Daarnaast hebben we speciaal voor jongens een breed assortiment aan stoere jongenspoppen, perfect voor uren avontuurlijk spel. 
 

Een pop met een andere cultuur

Bij Goodtoys streven we naar betrokkenheid en diversiteit. Daarom presenteren we een gevarieerde collectie die de rijke diversiteit van de wereld weerspiegelt. Ons assortiment omvat een brede selectie etnische poppen, waarmee kinderen kennis kunnen maken met verschillende culturen, tradities en achtergronden. Door hiermee te spelen, vergroten kinderen hun begrip van de wereld en ontwikkelen ze empathie voor mensen van diverse afkomsten.
 

Accessoires brengen de poppenwereld tot leven

Naast onze uitgebreide collectie poppen bieden we een breed assortiment aan accessoires om het speelplezier te vergroten. Van kleding tot schoenen, van meubels tot voertuigen, wij hebben alles wat je nodig hebt om de poppenwereld tot leven te brengen. Met onze accessoires kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan en unieke verhalen en scenario's creëren voor je poppen.
 

Het gemak van bestellen bij Goodtoys! 

Ontdek het gemak van bestellen bij Goodtoys! Bij bestellingen vanaf 114,95 bezorgen we gratis bij jou thuis. Bovendien garanderen we een snelle verzending binnen 2 werkdagen. Onze klantenservice scoort een dikke 9, dus je kunt vertrouwen op een uitstekende service. Kies voor duurzaam speelgoed dat jarenlang meegaat, geproduceerd met de beste materialen. Bovendien verpakken we je speelgoed met zorg in hergebruikte plasticzakken, zodat we samen bijdragen aan een beter milieu. Wacht niet langer en plaats vandaag nog je bestelling voor eindeloos speelplezier!