Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf €114,95 gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Bonikka Dolls

Deze prachtige handgemaakte zachte poppen en lappenpoppen zijn gemaakt van zachte en comfortabele stoffen, perfect voor veel knuffels en om mee te nemen op kinderavonturen. Ze zijn perfecte cadeautjes en stimuleren fantasierijk kinderspel dat waardevol is voor leer- en ontwikkelingsvaardigheden.

Deze collectie van prachtige handgemaakte lappenpoppen is gemaakt rond het concept van familie, de band die een ieder met elkaar verbindt en waardoor een speciaal soort liefde en verantwoordelijkheidsgevoel tot uiting komt. Het schenken van een Bonikka-pop aan een kind in ons leven, brengt onze blijvende liefde voor hen over en laat hen weten dat we altijd achter hen zullen staan ​​op hun reis door het leven ... net als familie!

Lappenpoppen om lief te hebben

Bonikka komt tegemoet aan een universele behoefte die we allemaal hebben om ervaringen met onze naasten te delen, in vertrouwen te nemen en troost te bieden. Elke pop is een vriend, die erop wacht om geadopteerd te worden door een speciaal kind als hun favoriete metgezel, klaar om troost te bieden wanneer dat nodig is en hen eraan te herinneren dat ze inderdaad zeer geliefd zijn.


Weergave:


Bezig met laden...
  • shopping_cart Vanaf €114,95 gratis thuisbezorgd
  • local_shipping Verzending binnen 2 werkdagen
  • thumb_up Wij scoren met onze service een dikke 9

De Bonikka geschiedenis

Het concept voor Bonikka kwam voort uit een familietraditie die in 1895 ontstond uit een simpele handeling met grote betekenis. De overgrootvader van een Sri Lankaanse vrouw genaamd Mano Sheriff, schonk aanvankelijk een prachtige porseleinen pop aan zijn dochter; Mano's grootmoeder, toen ze het huis verliet om een ​​eigen gezin te stichten.

Sinds Mano het cadeau heeft gekregen van haar moeder, heeft ze Monica, haar kostbare erfstukpop, gehouden. Generaties later, als directeur van DSL TOYS, een familiebedrijf en geëxploiteerd fabrikant van enkele van 's werelds beste knuffels en poppen, werd Mano geïnspireerd door de traditie van haar familie. 

Ze was zo ontroerd door de traditie van haar familie, dat Mano een manier wilde vinden om deze ervaring te delen, maar met jongere meisjes en jongens als ze beginnen te begrijpen wie ze zijn en hoe ze zich verhouden tot de wereld om hen heen. Dus creëerde Mano een uitzonderlijke reeks zorgvuldig vervaardigde en knuffelige poppen genaamd Bonikka. Het woord dat wordt gebruikt voor pop in het Singalees dialect dat wordt gesproken in Sri Lanka, waar deze poppen worden gemaakt.

In de paar jaar sinds de lancering van het Bonikka-assortiment, zijn Bonikka-poppen wereldwijd populair geworden en worden ze in meer dan 8 landen gedistribueerd (zoals VK, VS, Italië, Frankrijk, Spanje, Litouwen, Australië en thuis in Sri Lanka). Hoewel ze talloze prijzen hebben gewonnen, is het belangrijkste voor heb hoe Bonikka-poppen een favoriete metgezel zijn geworden van meer dan 350.000 kinderen over de hele wereld.

Bonnika Dolls deelt de liefde

Omdat familie zoveel voor Bonnika betekent, gaat hun hart uit naar degenen die zelf geen gezin hebben, en in het bijzonder naar kinderen die wees zijn en misschien niet dezelfde soort liefde ontvangen en die de rest van ons misschien als vanzelfsprekend koesteren.

Met dit in gedachten hebben zij een alliantie gesloten met het Viharamahadevi Center for Child Development Centre, een weeshuis in de buurt van de hoofdfabriek in Biyagama, Sri Lanka. De instelling is een non-profitorganisatie die voorziet in de behoeften van meisjes tussen de 5 en 18 jaar door te voorzien in voedsel, huisvesting en kleding voor de meisjes die onder hun hoede zijn.

Bij elke Bonikka-aankoop wordt een deel van de verkoop gedoneerd om de kosten van levensonderhoud van de meisjes die in deze faciliteit gehuisvest zijn, te subsidiëren.