Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf €114,95 gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Götz Baby Pure poppen

De Baby Pure-serie is speciaal ontworpen voor de allerjongsten (0+). Gedurende de ontwikkeling van deze pop heeft niet alleen speciale focus gelegen op veiligheid, duurzaamheid en het milieu (alle gebruikte stoffen zijn volledig organisch) maar er is ook gezocht naar een pop die op 30 graden gewassen kan worden in de wasmachine en gedroogd kan worden in de droogtrommel. Deze Baby Pure draagt ​​een outfit van knuffelzachte stof welke zit vastgenaaid aan de pop en dus niet gewisseld kan worden. De pop is lekker licht en de kleintjes kunnen zich er niet mee bezeren.


Weergave:


Bezig met laden...

Götz poppen geven kinderen een comfortabel gevoel

De neutrale gezichtsuitdrukkingen van de Götz poppen zorgen ervoor dat kinderen zich comfortabel voelen met de pop gedurende de beleving van alle mogelijke emoties zoals geluk, verdriet en genegenheid. Alle Götz kledingstukken en accessoires zijn perfect met prachtige details afgewerkt. De vele mogelijkheden en variaties van de Götz collectie nodigen uit tot creatieve en motorische ontwikkeling van kinderen.

Bewuste keuze

De bewuste afwezigheid van elektronica zorgt ervoor dat het kind zich volledig kan richten op spelen. Cognitieve vaardigden als waarneming, leren, herinneren, denken en empathisch vermogen worden individueel bevorderd. Veel plezier met uw Götz pop!