Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf €114,95 gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Götz Kappoppen

Met deze stylinghoofd of kappop kun je haarstijlen maken en de pop opmaken precies zoals jij zelf wilt. Als je de stijl wilt wijzigen, maak je eenvoudig een nieuwe aan. Haar hoogwaardige haar is duurzaam en gemakkelijk te stylen. Deze stylingkop wordt geleverd met een breed scala aan haarclips, haarelastiekjes en make-up, zodat je eindeloze mogelijkheden hebt. Als je jezelf 's avonds wast voordat je naar bed gaat, neem dan je stylinghoofd mee om ook haar make-up te verwijderen. Dan heeft ze van de ene op de andere dag ook een schoon gezicht. Deze pop zal je jarenlang plezier bezorgen. Veel plezier!


Weergave:


Bezig met laden...

Götz poppen geven kinderen een comfortabel gevoel

De neutrale gezichtsuitdrukkingen van de Götz poppen zorgen ervoor dat kinderen zich comfortabel voelen met de pop gedurende de beleving van alle mogelijke emoties zoals geluk, verdriet en genegenheid. Alle Götz kledingstukken en accessoires zijn perfect met prachtige details afgewerkt. De vele mogelijkheden en variaties van de Götz collectie nodigen uit tot creatieve en motorische ontwikkeling van kinderen.

Bewuste keuze

De bewuste afwezigheid van elektronica zorgt ervoor dat het kind zich volledig kan richten op spelen. Cognitieve vaardigden als waarneming, leren, herinneren, denken en empathisch vermogen worden individueel bevorderd. Veel plezier met jouw Götz pop!