Lilliputiens een en al verwondering

Het speelgoed van Lilliputiens laat zich niet zomaar beschrijven.En toch, als er één woord is waar alles onder mag, dan is dit verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In de wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. De talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden, ... dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitvolle en 100% veilige manier van leren.
 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Alice Minipopje

Lilliputiens 86743

19,95

visibility
shopping_cart

Baby Agathe in reiswiegje

Lilliputiens 83133

29,95

visibility
shopping_cart

Baby Alex in reiskoffer

Lilliputiens 83093

44,95

visibility
shopping_cart

Baby Anais in reiswiegje

Lilliputiens 83131

29,95

visibility
shopping_cart

Baby Ari in reiswiegje

Lilliputiens 83134

29,95

visibility
shopping_cart

Baby Chloé in reiswiegje

Lilliputiens 86063

29,95

visibility
shopping_cart

Baby Eline in reiswiegje

Lilliputiens 86244

29,95

visibility

Baby Louise in reiswiegje

Lilliputiens 86741

39,95

visibility

Baby Lou

Lilliputiens 83116

34,95

visibility
shopping_cart

Baby Noa

Lilliputiens 83112

34,95

visibility
shopping_cart

Baby Zoé in reiswiegje

Lilliputiens 86062

29,95

visibility
shopping_cart

Cesaria Minipopje

Lilliputiens 86744

19,95

Belgische passie sinds 1995

Lilliputiens, het verhaal van een op en top Belgische passie, werd in 1995 opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed zijn stokpaardje gemaakt. De Lilliputiens-familie is vandaag al behoorlijk uitgebreid en blijft verrassen met haar bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages die kinderen gelukkig maken. Welkom in een wereld vol ontdekkingen en speelplezier waar creativiteit troef is!

Elk product is een Belgische creatie, beschermd door een copyright. Het ontwerpersteam bestaat uit jonge mama’s. Die heel goed weten hoe belangrijk veiligheid is en verliezen dit nooit uit het oog tijdens het ontwerpen. De met zorg uitgekozen materialen en een heleboel testen uitgevoerd door erkende labo’s, verzekeren de kwaliteit en de veiligheid van het Lilliputiens speelgoed. Elk speeltje is getest voor gebruik vanaf de geboorte en voldoet aan de Europese en internationale normen. Het speelgoed van Lilliputiens vindt u dan ook enkel en alleen in gespecialiseerde winkels die kwaliteitsspeelgoed verkopen en wij zijn super trots dat ook Lilliputiens Goodtoys als verkooppunt heeft aangewezen.


Beste klant,

LET OP: Wij gaan er even tussenuit! Om u de rest van het jaar goed van dienst te kunnen zijn, gaan wij er even tussenuit. Bestellingen geplaatst na 1 juli worden op donderdag 30 juli verzonden. In de tussentijd wordt uw bestelling uiteraard gewoon voor u gereserveerd. Wij bedanken u voor het vertrouwen en wensen u zonnige dagen toe!

Team Goodtoys