Lilliputiens een en al verwondering

Het speelgoed van Lilliputiens laat zich niet zomaar beschrijven.En toch, als er één woord is waar alles onder mag, dan is dit verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In de wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. De talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden, ... dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitvolle en 100% veilige manier van leren.
 


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Keukenschort en koksmuts Onderweg

Lilliputiens 81126

15,50

visibility

Keukenschort en koksmuts Alice

Lilliputiens 81104

15,50

visibility

Baby Rose

Lilliputiens 83240

35,50

visibility
shopping_cart

Lilliputiens Rosalie Tractor

Lilliputiens 83233

35,50

visibility
shopping_cart

Lilliputiens Ignace Takelwagen

Lilliputiens 83232

35,50

visibility
shopping_cart

Lilliputiens poppen Onesie Vosje

Lilliputiens 83208

21,50

visibility
shopping_cart

Lilliputiens Anaïs poppen Onesie Flamingo

Lilliputiens 83207

21,50

visibility
shopping_cart

Lilliputiens Marius poppen Onesie Neushoorn

Lilliputiens 83206

21,50

visibility
shopping_cart

Lilliputiens Georges Kipwagen

Lilliputiens 83183

35,50

visibility
shopping_cart

Lilliputiens Marius Brandweerwagen

Lilliputiens 83182

35,50

visibility
shopping_cart

Keukenschort en koksmuts Georges

Lilliputiens 81105

15,50

visibility
shopping_cart

Lilliputiens Pyjama Roodborstje

Lilliputiens 83176

21,50

Belgische passie sinds 1995

Lilliputiens, het verhaal van een op en top Belgische passie, werd in 1995 opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed zijn stokpaardje gemaakt. De Lilliputiens-familie is vandaag al behoorlijk uitgebreid en blijft verrassen met haar bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages die kinderen gelukkig maken. Welkom in een wereld vol ontdekkingen en speelplezier waar creativiteit troef is!

Elk product is een Belgische creatie, beschermd door een copyright. Het ontwerpersteam bestaat uit jonge mama’s. Die heel goed weten hoe belangrijk veiligheid is en verliezen dit nooit uit het oog tijdens het ontwerpen. De met zorg uitgekozen materialen en een heleboel testen uitgevoerd door erkende labo’s, verzekeren de kwaliteit en de veiligheid van het Lilliputiens speelgoed. Elk speeltje is getest voor gebruik vanaf de geboorte en voldoet aan de Europese en internationale normen. Het speelgoed van Lilliputiens vindt u dan ook enkel en alleen in gespecialiseerde winkels die kwaliteitsspeelgoed verkopen en wij zijn super trots dat ook Lilliputiens Goodtoys als verkooppunt heeft aangewezen.


Beste klant,

Wij gaan er even tussenuit. In de periode van donderdag 29 juli tot en met maandag 23 augustus worden er geen bestellingen verzonden. Kun je wachten op jouw bestelling? En heb je jouw keuze gemaakt dan kun je de bestelling via onze website plaatsen. De bestelling wordt automatisch voor jou gereserveerd. Maandag 23 augustus zijn wij weer terug en uiterlijk dinsdag 24 augustus worden alle bestellingen verzonden. Mocht je zelf nog weg gaan dan wensen wij jou namens het gehele Goodtoys Team een fijne vakantie toe!

Team Goodtoys