Little Rubens 

Deze prachtige, uit Zweden afkomstige, Little Rubens poppen van Rubens Barn wegen 550 gram en zijn 40 cm lang. Deze poppen kunnen goed recht op blijven zitten. 

Little Rubens Kleren

Voor de prachtige Little Rubens poppen van Rubens Barn zijn er natuurlijk ook prachtige poppenkleding te koop. Deze poppenkleren van Rubens Barn zijn van een uitstekende kwaliteit en prachtig afgewerkt. Rubens Barn poppen: je moet ze gewoon even vasthouden en knuffelen!


Weergave:


Bezig met laden...

Rubens Barn worden ook gebruikt als Empathy Dolls

Deze echte Rubens Barn pop heeft een uniek karakter en een zeer sprekende uitdrukking. Leuk om mee te spelen en lekker zacht om mee te knuffelen. De kracht van de poppen is dat alle sensorische kanalen worden aangesproken. Deze unieke poppen staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en roepen warme gevoelens op bij zowel kinderen als volwassenen. “Empathy Dolls” kunnen ook gebruikt worden op scholen, in ziekenhuizen en in woon- en zorg centra m.b.t. het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen (denk hierbij o.a. aan down syndroom, autisme en dementie).