Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony

Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 21
0 Beoordelingen
Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony
Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony
21,95
Prijs per stuk
Voorraad:5
Verzendkosten € 4,95
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
Productvarianten: Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony
Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony
Lottie pop Autumn Leaves
Lottie pop en paard Pony Club
Lottie Stables Paardenstal speelset
Lottie pop en paard Pony Adventures
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Lottie houdt ervan om op het platteland te rijden op haar pony, Sirius. Een Welsh Mountain Pony, Sirius heeft een sterke wil en is zeer vastberaden. Net als Lottie's andere pony, Seren, behoord Sirius's naam ook tot het ster-thema. Sirius is namelijk de helderste ster in de nachthemel van de Aarde. Haar geliefde paard heeft natuurlijk ook een stal. Bestel de Lottie Stables paardenstallen gelijk mee voor nog meer speelplezier! 

Sirius draagt ​​onder meer een zadel, teugel, stijgbeugels en dekje.

Lottie poppen zijn 18 cm hoog en ontwikkeld met een aantal kernprincipes met betrekking tot het lichaamsbeeld en een positieve kijk op de kindertijd. Dit in tegenstelling tot andere poppen die meer ‘volwassen’ ogen. Lottie is vooral een kind van negen jaar met een lichaam van een kind.

Zelfs de verpakking waarin Lottie geleverd wordt is doordacht. Er wordt zo min mogelijk plastic gebruikt en de tijdrovende en frustrerende bandjes die de pop op de plek houden zijn bij Lottie verleden tijd! De doos is zo ontworpen dat hergebruik ervan wordt gestimuleerd. Tevens draagt de doos het thema van de pop verder uit.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: LT078

EAN: 5060272132125

Producteigenschappen

Pop eigenschappen

Hoogte 18 cm

Speelgoed

Merk Lottie
Leeftijd 3 jaar+
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Lottie paard Sirius the Welsh Mountain Pony
Laat een review achter
Versturen
Beste klant,

Wij gaan er even tussenuit en omdat wij een familiebedrijf zijn houdt dit helaas ook in dat wij de webshop tijdelijk moeten sluiten. In de periode van 18 juli tot en met 8 augustus worden er geen bestellingen verzonden.

Uiteraard kun je in deze periode wel een bestelling plaatsen. Ons systeem reserveert het bestelde speelgoed namelijk automatisch. Vrijdag 9 augustus zijn wij weer terug en worden alle orders zo snel mogelijk door ons ingepakt en verzendklaar gemaakt. Uiterlijk 12 augustus hebben wij de achterstand ingelopen en zullen de laatste "vakantie-orders" verzonden worden. Kortom kun je en wil je wachten? Top! Plaats dan gerust een bestelling. Wij zorgen dat alles na onze vakantie geregeld wordt.

Bedankt voor het vertrouwen en zonnige dagen gewenst!

Team Goodtoys