Lottie pop Kid Activist

Lottie 071

1 Beoordelingen
21,95
Prijs per 1
Voorraad: 3
Verzendkosten € 6,75
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
Variatie: Lottie pop Kid Activist
Lottie pop Kid Activist
Lottie pop Autumn Leaves
Lottie pop Snow Queen
Lottie pop Snow Day
Lottie pop Story Time
remove add
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 21
Lottie pop Kid Activist

Productomschrijving

Lottie pop Kid Activist

Deze pop is geïnspireerd op de echte activist, Mari Copeny aka 'Little Miss Flint'. Zij hoopt dat met deze pop, Meg, kinderen in staat zal stellen om in zichzelf te geloven. Hun stemmen zijn belangrijk en met hen kunnen wij alles bereiken!

"Mijn vrienden en ik geloven dat de levens van kinderen ertoe doen! Er zijn veel dingen die belangrijk voor ons zijn. Kinderen hebben zoveel te zeggen, we moeten gewoon dapper zijn en onze stem gebruiken! Als je ergens om geeft, moet je mensen dat laten weten. Dat is de enige manier om iets te veranderen! "

Deze pop wordt geleverd met: een super schattige Mari signature tiara, geel 'Kids Voices Matter' T-Shirt, groene jas met 'Stand Up'-badge, korte spijkerbroek, witte gympen, polsbandjes,  protestbord en een campagne megafoon.

Lottie is 18 cm hoog en ontwikkeld met een aantal kernprincipes met betrekking tot het lichaamsbeeld en een positieve kijk op de kindertijd. Dit in tegenstelling tot andere poppen die meer volwassen ogen. Lottie is vooral een kind van negen jaar met een lichaam van een kind.

Zelfs de verpakking waarin Lottie geleverd wordt is doordacht. Er wordt zo min mogelijk plastic gebruikt en de tijdrovende en frustrerende bandjes die de pop op de plek houden zijn bij Lottie verleden tijd! De doos is zo ontworpen dat hergebruik ervan wordt gestimuleerd. Tevens draagt de doos het thema van de pop verder uit.

Productnummer: LT071

EAN: 5060272131913

Productspecificatie

Speelgoed

Merk Lottie
Leeftijd 3 jaar+

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen
27-02-2019 16:30 Erg leuk poppetje, fantastisch haar, leuke kleertjes en een mooi achterliggend verhaal, veel kwaliteit voor een heel redelijke prijs.

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Lottie pop Kid Activist
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag klantenservice@goodtoys.eu 053 - 4613659 Pinterest