Lottie pop True Hero

Lottie 159

0 Beoordelingen
21,95
Prijs per stuk
Voorraad:3
Verzendkosten ‚ā¨¬†6,75
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
Variatie: Lottie pop True Hero
Lottie pop True Hero
Lottie pop Snow Queen
Lottie pop Snow Day
Lottie pop Story Time
Lottie pop Scooter Girl
remove add
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 21
Lottie pop True Hero

Productomschrijving

Lottie pop True Hero

Wat is een ware held? Superman of spiderman? Nee Lottie weet het zeker. Een ware held is een kind dat ten strijde trekt tegen de ziekte waar hij of zij aan leid. Dus geen held met een flitsende outfit maar een kind in haar pyjama, met haar knuffelbeer en een cape. Want alle helden hebben 1 ding gemeen: ze dragen allemaal een cape. Deze Lottie pop is opgedragen aan alle kleine (grote) helden onder ons. Lottie zal er altijd zijn om je troost en een luisterend oor te bieden.
 
Deze Lottie pop is geïnspireerd door het verbazingwekkende verhaal van de 12-jarige Aoibheann Mangan over hoe ze andere meisjes inspireert om in STEM te komen! Aoibheann, European Digital Girl of the Year, die zichzelf heeft leren coderen, heeft een app gemaakt die is geïnspireerd door haar beste vriendin Grace om andere kinderen te laten zien wat er gebeurt als je naar het ziekenhuis gaat. Binnenin de doos vind je een QR-code die je rechtstreeks naar de Aoiheanns-app brengt!

Lottie is 18 cm hoog en ontwikkeld met een aantal kernprincipes met betrekking tot het lichaamsbeeld en een positieve kijk op de kindertijd. Dit in tegenstelling tot andere poppen die meer "volwassen" ogen. Lottie is vooral een kind van negen jaar met een lichaam van een kind.

Zelfs de verpakking waarin Lottie geleverd wordt is doordacht. Er wordt zo min mogelijk plastic gebruikt en de tijdrovende en frustrerende bandjes die de pop op de plek houden zijn bij Lottie verleden tijd! De doos is zo ontworpen dat hergebruik ervan wordt gestimuleerd. Tevens draagt de doos het thema van de pop verder uit.

Productnummer: LT159

EAN: 5060272133443

Productspecificatie

Speelgoed

Merk Lottie
Leeftijd 3 jaar+

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Lottie pop True Hero
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op