Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf €114,95 gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Manhattan Toy gecreëerd om te betoveren

Er was eens, toen 'tekst' nog een zelfstandig naamwoord was, en niet elk stuk speelgoed batterijen had, een klein speelgoedbedrijf dat het beste speelgoedbedrijf ooit wilde worden. Niet omdat het ernaar streefde om een ​​lieve teddybeer of vrachtwagen te maken die in een polshorloge verandert, maar omdat het probeert een verschil te maken.

Het kleine bedrijf genaamd Manhattan Toy weet als geen ander dat we diepgaand worden beïnvloed door het speelgoed waarmee we spelen. Dat in elk paar handen geen marketingkans ligt, maar een kans om de toekomst positief te beïnvloeden. Dat gevoel voor humor het verschil maakt tussen het leven doorstaan ​​en ervan genieten. Als het geen knipoog en glimlach bevat, is het niet de moeite waard om te maken.

 Weergave:


Bezig met laden...
  • shopping_cart Vanaf €114,95 gratis thuisbezorgd
  • local_shipping Verzending binnen 2 werkdagen
  • thumb_up Wij scoren met onze service een dikke 9

Manhattan Toy investeert in veiligheid

Het Manhattan Toy-team heeft met zorg de fabrieksportfolio samengesteld. Dit is van het grootste belang bij het maken van speelgoed voor baby's en kinderen. Het team brengt regelmatig bezoeken aan de fabrieken om ervoor te zorgen dat de kwaliteits- en veiligheidsnormen consequent worden nageleefd. Al het speelgoed wordt grondig getest volgens de meest veeleisende internationale normen voor veiligheid. Manhattan Toy streeft ernaar om hout uit duurzame bossen te gebruiken voor al het houten speelgoed. Daarnaast gebruiken zij grondig geteste verven op waterbasis op al het houten speelgoed.

Al het speelgoed is getest volgens strikte internationale normen:
Amerikaanse Consumer Product Safety Commission (CPSC)
American Society for Testing and Materials (ASTM)
Europese Unie (EN71)
Gezondheid Canada