Rubens Cuties serie Adam Activity

Rubens Barn 150021

0 Beoordelingen
42,50
Prijs per 1
Voorraad: 0
Verzendkosten € 3,50
Variatie: Rubens Cuties serie Adam Activity
Rubens Cuties serie Adam Activity
Rubens Cuties serie Adam
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 42
 
Rubens Cuties serie Adam Activity

Productomschrijving

Rubens Cuties serie Adam Activity

Over mij: Ik ben een zachte handgemaakte jongenspop gekleed in: een gestreept t-shirt, een blauwe overall met blauwe vlekken en een gebreide groene hoed. Ik geniet van het gezelschap van jongens en meisjes van alle leeftijden en ik heb geen gevaarlijke componenten. Als een verkleedpop voor de allerkleinsten, kan mijn kleding worden verwijderd en vervangen worden door extra outfits. Ik kan zelfs worden gewassen op 30 ° C (lage droogtemperatuur). Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en meer te leren over jouw persoonlijkheid en interesses door middel van verkleedpartijen en plezier.

Mijn verhaal: Ik ben bruisend. Het is leuk om nieuwe vrienden te maken om mee te praten. Mijn vrienden Karin en Jennifer noemen me een babbelkous omdat ik gewoon veel te vertellen heb. Wil je een geheim horen? Wel, soms als er niemand anders is, schilder ik mijn eigen denkbeeldige vrienden waarmee ik praat.

Afmetingen: lengte: 31 cm
Gewicht: 155 g

Deze echte Rubens Barn pop heeft een uniek karakter en een zeer sprekende uitdrukking. Leuk om mee te spelen en lekker zacht om mee te knuffelen. De kracht van de poppen is dat alle sensorische kanalen worden aangesproken. Deze unieke poppen staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en roepen warme gevoelens op bij zowel kinderen als volwassenen. “Empathy Dolls” kunnen ook gebruikt worden op scholen, in ziekenhuizen en in woon- en zorg centra m.b.t. het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen (denk hierbij o.a. aan down syndroom, autisme en dementie). 

Rubens Barn poppen zijn de beste in hun soort en worden nog met de hand gemaakt. 

Productnummer: RB150021

EAN: 7350023982795

Productspecificatie

Speelgoed

Merk Rubens Barn
Leeftijd 0 maanden+

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Rubens Cuties serie Adam Activity
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag klantenservice@goodtoys.eu 053 - 4613659 Pinterest