Rubens Ecobuds Mini serie Elm

Rubens Barn 30162000

0 Beoordelingen
24,50
Prijs per stuk
Voorraad:1
Verzendkosten € 6,75
Standaard levertijd 2 - 3 werkdagen
Variatie: Rubens Ecobuds Mini serie Elm
Rubens Ecobuds Mini serie Elm
Rubens Ecobuds Mini serie Lily
Rubens Ecobuds Mini serie Flora
Rubens Ecobuds Mini serie Basil
remove add
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 24
Rubens Ecobuds Mini serie Elm

Productomschrijving

Rubens Ecobuds Mini serie Elm

Schattig jongenspopje voor de allerkleinste, gemaakt van Ecokatoen. Hallo Mijn naam is Elm. Ik heb een paar bandjes op mijn rug, wat betekent dat je me gemakkelijk aan je tas, speen of kinderwagen kunt vastmaken, zodat ik met je mee kan gaan op al je avonturen! Ik vind het leuk om vrienden te zijn met jongens en meisjes van alle leeftijden (vooral pasgeborenen) en ik heb geen gevaarlijke componenten. Ik kan zelfs worden gewassen op 30 ° C (lage droogtemperatuur). Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten en samen de natuur te verkennen.

Goed nieuws: voor elk verkochte Mini EcoBud wordt een boom geplant. Het zijn dus niet alleen prachtige, handgemaakte poppen, maar ze helpen ons ook om onze leefomgeving gezond te houden door het planten van een boom in daarvoor aangewezen gebieden in de hele wereld, samen met: “One Tree Planted”.En nog meer goed nieuws: De Mini EcoBuds zijn Eco Speelgoed van het jaar geworden in Zweden!

Materiële inhoud: Mini EcoBuds zijn gecertificeerd met de Organic Content Standard (OCS). Alle vulling is gecertificeerd met OEKO TEX 100.
Afmetingen: 23 cm. Gewicht: 53 gram.

Deze echte Rubens Barn pop heeft een uniek karakter en een zeer sprekende uitdrukking. Leuk om mee te spelen en lekker zacht om mee te knuffelen. De kracht van de poppen is dat alle sensorische kanalen worden aangesproken. Deze unieke poppen staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en roepen warme gevoelens op bij zowel kinderen als volwassenen. 

Rubens Barn poppen zijn de beste in hun soort en worden nog met de hand gemaakt. 

 

Productnummer: RB301620

EAN: 7350023982979

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Rubens Ecobuds Mini serie Elm
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op