Rubens Tummies pop Celsius

Rubens Barn 170011

0 Beoordelingen
52,50
Prijs per 1
Voorraad: 1
Verzendkosten € 3,50
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
Variatie: Rubens Tummies pop Celsius
Rubens Tummies pop Celsius
7350023983099
hou ervan om je te knuffelen en je te knuffelen in slaperige avonturen.
Rubens Tummies pop Lumi
Rubens Tummies pop Kelvin
Rubens Tummies pop Summer
remove add
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 52
Rubens Tummies pop Celsius

Productomschrijving

Rubens Tummies pop Celsius

Celsius is jouw vriendje voor altijd. Celsius is een pop dat goed voor jou wil zorgen. Dus heb je het koud, warm, of ben je ziek? Haal het tarwezak uit het buikje van Celsius, verwarm het in de oven (100° C gedurende 10 minuten. Blijft ca. 30-40 min. heerlijk warm) of magnetron ( 60 seconden op 600 watt) en houd de pop lekker tegen je aan. Heb je het warm? Leg dan de tarwezak in de vriezer (1-3 uur in de vriezer. Blijft ca. 30 minuten koud aanvoelen).

De pop is 31 cm lang en weegt 370 gram. Het lijf, kleertjes en zakje in het lijf zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. De tarwe in het zakje is voor 100% een biologisch product uit Zweden. De pop kan gewoon in de wasmachine op 30 graden gewassen worden. De kleding kan beter op een handwasje gewassen worden. 

De Tummies zijn echt een vriendje voor alle dagen. Door het uitneembare tarwezakje en verwarm deze in de magnetron om bijvoorbeeld een zere buik tot rust te brengen. Maar het zakje kan ook in de vriezer gekoeld worden om verkoeling te geven bij koorts of een warme zomerdag. Al naar gelang je kindje koude of warmte nodig heeft, maar uiteraard is het ook een fantastische pop om zonder aangepaste temperaturen mee te spelen.

Deze echte Rubens Barn pop heeft een uniek karakter en een zeer sprekende uitdrukking. Leuk om mee te spelen en lekker zacht om mee te knuffelen. De kracht van de poppen is dat alle sensorische kanalen worden aangesproken. Deze unieke poppen staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en roepen warme gevoelens op bij zowel kinderen als volwassenen. Empathy Dolls kunnen ook gebruikt worden op scholen, in ziekenhuizen en in woon- en zorg centra m.b.t. het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen (denk hierbij o.a. aan down syndroom, autisme en dementie). 

Rubens Barn poppen zijn de beste in hun soort en worden nog met de hand gemaakt. 

Productnummer: RB170011

EAN: 7350023983105

Productspecificatie

Speelgoed

Merk Rubens Barn
Leeftijd 0 maanden+

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Rubens Tummies pop Celsius
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op

Heeft u een vraag over dit product? Stel ons uw vraag klantenservice@goodtoys.eu 053 - 4613659 Pinterest