Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset

Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 33
0 Beoordelingen
Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset Rubens Barn 301241 7350023983280 De uitdrukkingen uit de Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset Regulier uitdrukking Rubens Barn baby pop Rubens Barn pop icm Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset Rubens Barn Baby pop icm Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset Regulier uitdrukking Rubens Barn baby pop Rubens Barn pop met een uitdrukking uit de Rubens Barn 301241 set 7350023983280
Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset Rubens Barn 301241 7350023983280 De uitdrukkingen uit de Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset Regulier uitdrukking Rubens Barn baby pop
33,95
Prijs per stuk
Voorraad:1
Verzendkosten € 4,95
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
Productvarianten: Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset
Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset
Rubens Baby Emotional Scenariokaarten
Rubens Baby Emotieboek
Rubens Baby Emotiekaarten
Rubens Baby Match & Move kaarten
Rubens Barn EHBO set
Rubens Baby Luierset
Rubens Baby Voedingsset
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Help jouw kind om te leren over gelaatstrekken en uitdrukkingen voor verschillende gevoelens met deze gezichtsuitdrukkingset. Kinderen die hun gevoelens kunnen identificeren, kunnen ze beter beheersen. Ze kunnen ook op lange termijn voordelen ervaren voor hun geestelijke gezondheid en welzijn. Het is niet altijd een eenvoudige taak om kinderen te helpen hun gevoelens te identificeren, begrijpen, uiten en beheren, maar spelen kan hen helpen deze vaardigheden gemakkelijker te ontwikkelen. Rubens Babypop accessoires zijn speciaal ontwikkeld met experts om kinderen te helpen bij het oefenen van bovengenoemde vaardigheden. Combineer deze Rubens Barn Baby gezichtsuidrukkingenset met de Rubens Barn dobbelsteen en de Emotiekaarten en kinderen leren gelijk hoe ze bij deze emoties moeten handelen.

Fantasiespel is essentieel om kinderen te helpen hun creativiteit te ontwikkelen, hun verbeeldingskracht te laten groeien, probleemoplossende vaardigheden te versterken en gebeurtenissen logischer te begrijpen. Rubens Babypoppen, poppenkleertjes en ondersteunende poppenaccessoires zijn ontwikkeld om ouders, opvoeders en professionals te inspireren en om kinderen door middel van rollenspel sequentiebepaling, lichaamsbewustzijn en emotionele intelligentie te leren.

Bij Rubens Barn geloven we in het helpen van kinderen om zelfverzekerde en meelevende individuen te worden. Dit is de reden waarom elk Rubens Barn-product is ontwikkeld om creativiteit en empathie en zelfbewustzijn door spel te helpen vergroten.

Materiaal: katoen, stof
Afmetingen: 2,5 x 22 x 22,2 cm
Inhoud: 18 onderdelen
Leeftijd: 3+

Bijzonderheden:
- wasvoorschrift, alleen handwas

De Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset is gemaakt om in combinatie met de Rubens Barn Babypoppen gebruikt te worden.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: RB301241

EAN: 7350023983280

Producteigenschappen

Speelgoed

Merk Rubens Barn
Leeftijd 0 maanden +
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset
Laat een review achter
Versturen
Beste klant,

Wij gaan er even tussenuit en omdat wij een familiebedrijf zijn houdt dit helaas ook in dat wij de webshop tijdelijk moeten sluiten. In de periode van 18 juli tot en met 8 augustus worden er geen bestellingen verzonden.

Uiteraard kun je in deze periode wel een bestelling plaatsen. Ons systeem reserveert het bestelde speelgoed namelijk automatisch. Vrijdag 9 augustus zijn wij weer terug en worden alle orders zo snel mogelijk door ons ingepakt en verzendklaar gemaakt. Uiterlijk 12 augustus hebben wij de achterstand ingelopen en zullen de laatste "vakantie-orders" verzonden worden. Kortom kun je en wil je wachten? Top! Plaats dan gerust een bestelling. Wij zorgen dat alles na onze vakantie geregeld wordt.

Bedankt voor het vertrouwen en zonnige dagen gewenst!

Team Goodtoys