Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Rubens Baby Voedingsset

Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 39
0 Beoordelingen
Rubens Baby Voedingsset Rubens Barn Baby pop met Rubens Baby Voedingsset Rubens Barn 301222 Het fruit uit de Rubens Baby Voedingsset De activiteitenkaart uit de Rubens Baby Voedingsset Rubens Barn Baby pop met Rubens Baby Voedingsset Spelen met Rubens Baby Voedingsset Kind spelend met Rubens Barn 301222 7350023983242
Rubens Baby Voedingsset Rubens Barn Baby pop met Rubens Baby Voedingsset Rubens Barn 301222 Het fruit uit de Rubens Baby Voedingsset De activiteitenkaart uit de Rubens Baby Voedingsset Rubens Barn Baby pop met Rubens Baby Voedingsset
39,90
Prijs per stuk
Voorraad:1
Verzendkosten € 4,95
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
Productvarianten: Rubens Baby Voedingsset
Rubens Baby Voedingsset
Rubens Baby Emotional Scenariokaarten
Rubens Baby Emotieboek
Rubens Baby Emotiekaarten
Rubens Baby Match & Move kaarten
Rubens Barn EHBO set
Rubens Baby Gezichtsuitdrukkingenset
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Veel ouders ervaren etenstijd met kinderen als een dagelijkse uitdaging. Kinderen hebben een goed ontwikkelde cognitieve, fijne motoriek en zelfhulpvaardigheden nodig om zelf te kunnen eten. Met de Rubens Babyvoedingsset kunnen kinderen deze vaardigheden oefenen voordat ze ze op zichzelf toepassen. Maak van etenstijd een speelse leerervaring met deze Rubens Baby ondersteunende pop accessoires.

Fantasiespel is essentieel om kinderen te helpen hun creativiteit te ontwikkelen, hun verbeeldingskracht te laten groeien, probleemoplossende vaardigheden te versterken en gebeurtenissen logischer te begrijpen. Rubens Babypoppen, poppenkleertjes en ondersteunende poppenaccessoires zijn ontwikkeld om ouders, opvoeders en professionals te inspireren om kinderen sequentiëring, lichaamsbewustzijn en emotionele intelligentie te leren door middel van rollenspellen.

Bij Rubens Barn geloven we in het helpen van kinderen om zelfverzekerde en meelevende individuen te worden. Dit is de reden waarom elk Rubens Barn-product is ontwikkeld om creativiteit en empathie en zelfbewustzijn door spel te helpen vergroten.

Materiaal: katoen, stof
Afmetingen: 6,0 x 19 x 21 cm
Inhoud: 11 onderdelen
Leeftijd: 0 M+

Bijzonderheden:
- geschikt voor babypop met lengte 45cm
- wasvoorschrift, alleen handwas

De Rubens Baby Voedingsset is gemaakt om in combinatie met de Rubens Barn Babypoppen gebruikt te worden.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: RB301222

EAN: 7350023983242

Producteigenschappen

Speelgoed

Merk Rubens Barn
Leeftijd 0 maanden +
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Rubens Baby Voedingsset
Laat een review achter
Versturen
Beste klant,

Wij gaan er even tussenuit en omdat wij een familiebedrijf zijn houdt dit helaas ook in dat wij de webshop tijdelijk moeten sluiten. In de periode van 18 juli tot en met 8 augustus worden er geen bestellingen verzonden.

Uiteraard kun je in deze periode wel een bestelling plaatsen. Ons systeem reserveert het bestelde speelgoed namelijk automatisch. Vrijdag 9 augustus zijn wij weer terug en worden alle orders zo snel mogelijk door ons ingepakt en verzendklaar gemaakt. Uiterlijk 12 augustus hebben wij de achterstand ingelopen en zullen de laatste "vakantie-orders" verzonden worden. Kortom kun je en wil je wachten? Top! Plaats dan gerust een bestelling. Wij zorgen dat alles na onze vakantie geregeld wordt.

Bedankt voor het vertrouwen en zonnige dagen gewenst!

Team Goodtoys