Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Baby serie Slaapset

Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 41
0 Beoordelingen
Baby serie Slaapset De activiteitenkaart uit de Baby serie Slaapset Baby serie Slaapset in de cadeauverpakking 7350023983228 Rubens Barn baby pop in de Baby serie Slaapset Kind met Rubens Barn baby pop in de Baby serie Slaapset Spelen met de Baby serie Slaapset 7350023983228
Baby serie Slaapset De activiteitenkaart uit de Baby serie Slaapset Baby serie Slaapset in de cadeauverpakking 7350023983228 Rubens Barn baby pop in de Baby serie Slaapset Kind met Rubens Barn baby pop in de Baby serie Slaapset
41,95
Prijs per stuk
Voorraad:1
Verzendkosten € 4,95
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
Productvarianten: Baby serie Slaapset
Baby serie Slaapset
Baby serie pyjamaset groen
Baby serie pyjamaset roze
Baby serie speelkledingset
Baby serie jurkje setje
Baby serie Outdoorset
Baby serie Outdoorset Accessoires
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Kinderen naar bed brengen is niet altijd een gemakkelijke missie, maar een duidelijke bedtijdroutine kan het proces gemakkelijker maken. Met Rubens Babyslaapset kunnen kinderen door middel van rollenspel opeenvolgende stappen oefenen voor een rustige bedtijd. Kinderen krijgen ook de kans om hun motorische vaardigheden die nodig zijn voor aankleden en slapen te verfijnen om zo hun eigen routines te versterken. Rollenspel met deze Rubens Babypoppenkleertjes helpt je om van bedtijd een leuke leerervaring te maken. De set bestaat uit:

- Gestreepte overall in geel en wit
- geel konijn - knuffel
- Zachte tandenborstel
- Kleurrijk dekentje

Fantasiespel is essentieel om kinderen te helpen hun creativiteit te ontwikkelen, hun verbeeldingskracht te laten groeien, probleemoplossende vaardigheden te versterken en gebeurtenissen logischer te begrijpen. Rubens Babypoppen, poppenkleertjes en ondersteunende poppenaccessoires zijn ontwikkeld om opvoeders, professionals en ouders te inspireren om kinderen sequentiëring, lichaamsbewustzijn en emotionele intelligentie te leren door middel van rollenspellen.

Bij Rubens Barn geloven we in het helpen van kinderen om zelfverzekerde en meelevende individuen te worden. Dit is de reden waarom elk Rubens Barn-product is ontwikkeld om creativiteit en empathie en zelfbewustzijn door spel te helpen vergroten.

Materiaal: katoen, stof
Afmetingen: 0,2x40x38cm
Inhoud: 8 onderdelen
Leeftijd: 0 M+

Bijzonderheden:
- geschikt voor babypop met lengte 45 cm
- wasvoorschrift, alleen handwas

Deze kledingset is bij uitstek geschikt voor de Rubens Barn baby poppen collectie, maar kan uiteraard ook gebruikt worden bij andere babypoppen met een lengte tot 45 cm. De afgebeelde pop behoort niet tot de leveringsomvang.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: RB301220

EAN: .7350023983228

Producteigenschappen

Pop eigenschappen

Hoogte 45 cm

Speelgoed

Merk Rubens Barn
Leeftijd 0+
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Baby serie Slaapset
Laat een review achter
Versturen
Beste klant,

Wij gaan er even tussenuit en omdat wij een familiebedrijf zijn houdt dit helaas ook in dat wij de webshop tijdelijk moeten sluiten. In de periode van 18 juli tot en met 8 augustus worden er geen bestellingen verzonden.

Uiteraard kun je in deze periode wel een bestelling plaatsen. Ons systeem reserveert het bestelde speelgoed namelijk automatisch. Vrijdag 9 augustus zijn wij weer terug en worden alle orders zo snel mogelijk door ons ingepakt en verzendklaar gemaakt. Uiterlijk 12 augustus hebben wij de achterstand ingelopen en zullen de laatste "vakantie-orders" verzonden worden. Kortom kun je en wil je wachten? Top! Plaats dan gerust een bestelling. Wij zorgen dat alles na onze vakantie geregeld wordt.

Bedankt voor het vertrouwen en zonnige dagen gewenst!

Team Goodtoys