Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf €114,95 gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Götz Hannah Poppen en Götz Hannah Poppenkleding

Deze handgemaakte Götz Hannah poppen worden altijd in een gelimiteerde oplage volgens de hoogste kwaliteitsnormen gefabriceerd. Iedere handgemaakte Götz Hannah pop wordt dan ook geleverd met echtheidscertificaat en een Götz armband. De gezichtjes van deze prachtige poppen zijn ontworpen door bekende poppenontwerpers. Voor deze Hannah pop wordt alleen hoogwaardig haar met een natuurlijke uitstraling gebruikt. Het haar is in het hoofd van de pop genaaid en is daardoor zeer slijtvast. Kinderen kunnen de haren van de Götz Hannah pop hierdoor gemakkelijk wassen, stylen en kammen. 


Weergave:


Bezig met laden...
  • shopping_cart Vanaf €114,95 gratis thuisbezorgd
  • local_shipping Verzending binnen 2 werkdagen
  • thumb_up Wij scoren met onze service een dikke 9

Götz poppen geven kinderen een comfortabel gevoel

De neutrale gezichtsuitdrukkingen van de Götz poppen zorgen ervoor dat kinderen zich comfortabel voelen met de pop gedurende de beleving van alle mogelijke emoties zoals geluk, verdriet en genegenheid. Alle Götz kledingstukken en accessoires zijn perfect met prachtige details afgewerkt. De vele mogelijkheden en variaties van de Götz collectie nodigen uit tot creatieve en motorische ontwikkeling van kinderen.

Götz poppen hebben bewust geen elektronica

De bewuste afwezigheid van elektronica in de Götz pop zorgt ervoor dat het kind zich volledig kan richten op het spelen met de Götz pop. Cognitieve vaardigden als waarneming, leren, herinneren, denken en empathisch vermogen worden individueel bevorderd.