Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf €114,95 gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Kruselings poppen

Honderd jaar lang was er vrede in Droomland, toen plotseling de monsters uit de zee rondom Droomland te voorschijn kwamen. Deze monster maakten alles overstuur. Gelukkig werden er 5 dappere meisjes, opgetogen door een gloeiend rood hart, de grote vuur Opaal geheten, uitgezonden om de dromen van de wereld te redden. Maak kennis met Chloe, Joy, Luna, Sofia, Vera en Michael: de nieuwste poppenlijn van Käthe Kruse.

De Kruselings poppen

Alle Kruselings poppen zijn 23 cm lang en hebben het uiterlijk van een kind van ongeveer 10 jaar oud. De armen en benen zijn buigzaam ter hoogte van de pols, elleboog, schouder, bekken en knieën. De poppen zijn gemaakt van vinyl en hebben glazen ogen, ze zijn net echt! Wat ook erg leuk is, is dat de Kruselings geschikt zijn voor poppenhuizen met een schaal van 1:25.Weergave:


Bezig met laden...

Käthe Kruse al meer dan 100 jaar een begrip

Käthe Kruse fabriceert al meer dan 100 jaar poppen en baby speelgoed. Het merk Käthe Kruse staat niet alleen voor vertrouwen, kwaliteit en veiligheid maar ook voor authenticiteit. Volgens de bedrijfsfilosofie, produceren zij namelijk geen massaproductie, maar individuele producten, die liefdevol met de hand gemaakt worden. De poppen zijn afgestemd op de behoeften van de kinderen. Ze stimuleren de creativiteit en verbeelding, evenals de taal en communicatie.